Galiba Film 6 sesi panpa.sincapların ahı tutacak show un dizileri tutmayacak
Galiba Film 6 sesi panpa.sincapların ahı tutacak show un dizileri tutmayacak
Gene aynı reyting alır AB 5+ diyorum😎Alvin ve sincaplar-2 daha önce 24 kasım`da Show`da yayımlanmış ve total-5.26 AB-4.04 alarak çok başarılı gitmişti 😉
Bugünün tek A\B`si Bugünün Saraylısı yok o yüzden evet film A\B`si 5+ alacakGene aynı reyting alır AB 5+ diyorum😎
Bugünün tek A\B`si Bugünün Saraylısı yok o yüzden evet film A\B`si 5+ alacak
Bir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu? Acaba.Gene aynı reyting alır AB 5+ diyorum😎
Şefkat Tepe A\B`si bir anda yükselmezse evet ola bilirBir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu? Acaba.
Bana göre 1.olsun ama Çok güzeldi ama show sonraki serileri vermezse boşta oldugum vakit netten izlerimBir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu? Acaba.
Sincaplar 21:07 reklama girdi bi kerem taağaaam mıArka Sokaklar birden 8.87'ye yükselerek harika gitmiş..
Sincapcıklar bu anlıkta düşmüşler..
Bana göre 1.olsun ama Çok güzeldi ama show sonraki serileri vermezse boşta oldugum vakit netten izlerim
Sincaplar 21:07 reklama girdi bi kerem taağaaam mı
Dur dur normal ortama anlıklarimizi alacazAynen ya sen izleyince kolaj bile listeye giriyor
Dur dur normal ortama anlıklarimizi alacaz
Bunu her gün 10 reyting alan Star kanalı fanı ve ya ATV fanı dese anlardım ama Cuma dışında 4 reytingi geçemeyen FOX fanı diyor biraz garipShow TV bence de vermeli bu filmin tüm serisini. Yoksa kanalın hali kötü olacak. Bu film ona ilaç gibi geliyor..