Galiba Film 6 sesi panpa.sincapların ahı tutacak show un dizileri tutmayacak![]()
Galiba Film 6 sesi panpa.sincapların ahı tutacak show un dizileri tutmayacak![]()
Gene aynı reyting alırAlvin ve sincaplar-2 daha önce 24 kasım`da Show`da yayımlanmış ve total-5.26 AB-4.04 alarak çok başarılı gitmişti 😉
Bugünün tek A\B`si Bugünün Saraylısı yok o yüzden evet film A\B`si 5+ alacakGene aynı reyting alırAB 5+ diyorum😎
Bugünün tek A\B`si Bugünün Saraylısı yok o yüzden evet film A\B`si 5+ alacak![]()
Bir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu?Gene aynı reyting alırAB 5+ diyorum😎
Şefkat Tepe A\B`si bir anda yükselmezse evet ola bilirBir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu?Acaba.
![]()
Bana göre 1.olsun amaBir sürpriz yapıp AB'de 2. olur mu?Acaba.
![]()
Sincaplar 21:07 reklama girdi bi kerem taağaaam mıArka Sokaklar birden 8.87'ye yükselerek harika gitmiş..
Sincapcıklar bu anlıkta düşmüşler..![]()
Bana göre 1.olsun amaÇok güzeldi ama show sonraki serileri vermezse boşta oldugum vakit netten izlerim
Sincaplar 21:07 reklama girdi bi kerem taağaaam mı![]()
Aynen ya sen izleyince kolaj bile listeye giriyor
Dur dur normal ortama anlıklarimizi alacazAynen ya sen izleyince kolaj bile listeye giriyor![]()
![]()
Dur dur normal ortama anlıklarimizi alacaz![]()
Bunu her gün 10 reyting alan Star kanalı fanı ve ya ATV fanı dese anlardım ama Cuma dışında 4 reytingi geçemeyen FOX fanı diyor biraz garipShow TV bence de vermeli bu filmin tüm serisini. Yoksa kanalın hali kötü olacak. Bu film ona ilaç gibi geliyor..![]()