Cuma hariç FOX hangi anlık 7`yi görse sen de sevinçten ne yapacağını şaşırırsın.Sevinçten ne yapacağını şaşırmıştır.
Cuma hariç FOX hangi anlık 7`yi görse sen de sevinçten ne yapacağını şaşırırsın.
Helal be Revan.Cuma hariç FOX hangi anlık 7`yi görse sen de sevinçten ne yapacağını şaşırırsın.
FOX Cuma alıyor bir tek ama Show Salı da gördü bu sezon 7`yi, Çarşamba 8`i, Cuma 6`yı, Cumartesi 7`yi.Ben şaşırmam alıştık FOX'un yüksek reyting almasına. Fakat Show TV alamıyor malum durumlarından dolayı.
yayinlamaz bu cimriler bu iki filmi 5 defa yayinlarlar suyunu cikarana kadar o zamana kadar zaten baska kanal alirDaha film 6 seri lan.
efsane diziArka Sokaklar yeni bölümü ile Kanal D'de başlıyor. ( 20.56 - Kanal D. ) ....
Bir zahmet yayınlasınlar o kadar ihale alıyor Turgay Ciner'im canım benim.yayinlamaz bu cimriler bu iki filmi 5 defa yayinlarlar suyunu cikarana kadar o zamana kadar zaten baska kanal alir
Alvin bitsin ben izleyince girerSincaplar ve YST çok iyi ilerliyor.umarım Bugünün Saraylısı Kolajda anlıklara gire bilir
Alvin 21.30`da bitecek Bugünün Saraylısı`na bekleriz seni deAlvin bitsin ben izleyince girer