seri 4 bölüm dimiSemre Alvin Ve Sincaplar Filminin diğer serilerinin de yayın haklarının Show TV'de olduğunu söyledi.
seri 4 bölüm dimiSemre Alvin Ve Sincaplar Filminin diğer serilerinin de yayın haklarının Show TV'de olduğunu söyledi.
6 diye biliyorum ama WikiPedia'dan bakmam lazım.seri 4 bölüm dimi
Ben 4 biliyordum6 diye biliyorum ama WikiPedia'dan bakmam lazım.
Karagül günü zirvede her şekilde tamamlardı. Şefkat Tepe ve Arka Sokaklar bile 10 reytinge dayanıyorsa Karagül rahat o oranları alırdı.Karagülü çok beğeniyorum evet ama Karagül de cumartesi en fazla 8 falan alırdı
Bugün evet çünkü boşluk vardı ama Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye ayrica Kargülün cuma boşlukta kaldığı saate de Adını kalbime yazdım gelince 10 zor alırdıKaragül günü zirvede her şekilde tamamlardı. Şefkat Tepe ve Arka Sokaklar bile 10 reytinge dayanıyorsa Karagül rahat o oranları alırdı.
Karagül gün değiştirmez he oldu ki gün değiştirip Cumartesi olsaydı totalde zirveyi rahatlıkla alırdı.Bugün evet çünkü boşluk vardı ama Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye ayrica Kargülün cuma boşlukta kaldığı saate de Adını kalbime yazdım gelince 10 zor alırdı
Karagül gün değiştirmez he oldu ki gün değiştirip Cumartesi olsaydı totalde zirveyi rahatlıkla alırdı.
Konu zirve değil konu zirveyi kaç reytingle alacağı ama neyse tamamKaragül gün değiştirmez he oldu ki gün değiştirip Cumartesi olsaydı totalde zirveyi rahatlıkla alırdı.
Oransal olarak yakınlıklar elbette olurdu ama daha çok Şefkat Tepe ile kapışırdı sanıyorum.Konu zirve değil konu zirveyi kaç reytingle alacağı ama neyse tamam
Kanka bu akşam Aşk Ekmek Hayaller var mı hiç tanıtımını görmedim ben.Bugünün Saraylısı kolaj A\B`de çok iyi gitmiş
O da kolaj olacak galibaKanka bu akşam Aşk Ekmek Hayaller var mı hiç tanıtımını görmedim.
Show haftasonu haber çok iyi.tebriklerKanal D ve Show TV Haberleri çok iyi TOTAL'de. Star TV düşmüş eski saati boşluktu doğaldır düşmesi.)
Ekli dosyayı görüntüle 27840
Ekli dosyayı görüntüle 27841
Hafta Içi yeni sunucu gelecek Show TV Ana Haber Bülteni'ne bakalım umarım yükselir Hafta Içi.Show haftasonu haber çok iyi.tebriklerStar totalde baya düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?