4 Nisan 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Çarkıfelek | KANAL D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
ÇEKEMEYENLERE ÖNERİM. :A

1586092639006.png

Kalk Gidelim Kuzey Yıldızı'na rağmen yükselmiş. 100 bölümü geçti hala TRT için iyi oranlar alıyor. Seneye de devam eder.

Yaaa bırak kim gündeme alıyor ya. :F Al sana o zaman şurayı gösteriyim; https://fav10.net/forum/threads/kuzey-yıldızı-İlk-aşk-youtubeda-1-milyon-aboneye-ulaştı.295185/

Survivor'ı durup dururken ortaya attın sonra bana diyorsunuz ki antisin. :F Böyle devam halkımız gerçek yüzleri görüyor. :A
Youtube ne alaka? Survivor youtube hesabını bu sezon ciddiye almaya başladı, abone sayısının büyük kısmı bölümlerin tek parça yüklendiği için var, Survivor hiçbir defa tek parça yüklememesine rağmen abone sayısı hızla yükselmeye devam ediyor. Ayrıca benim gündemden kastım youtube trendleri değil sosyal medya reytingidir canım.

'Çarkıfelek' yine tutmamış, yine tutmamış. Kanal D vazgeçse artık bu ısrarından? Olmayınca olmuyor yani, yazın bile ilgi görmeyen yapımı sezonda durup durup koymak doğru değil. Ek olarak 'Ben Bilmem Eşim Bilir' de artık iş görmüyor, tekrarları yerine başka dizilerin tekrarını koymak daha mantıklı. Hekimoğlu tekrarını koysan daha iyi iş görürsün yani.
ben de anlamıyorum bu çarkıfelek ısrarını Mehemt Ali Erbil olmayınca izlenmiyor. Onun yerine başka bir Kemal Sunal filmi koysa daha çok reyting alır.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Youtube ne alaka? Survivor youtube hesabını bu sezon ciddiye almaya başladı, abone sayısının büyük kısmı bölümlerin tek parça yüklendiği için var, Survivor hiçbir defa tek parça yüklememesine rağmen abone sayısı hızla yükselmeye devam ediyor. Ayrıca benim gündemden kastım youtube trendleri değil sosyal medya reytingidir canım.
Konuşuluyor dedin diye paylaştım alakası bu. Nasıl ne alaka? Youtube Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya sitesi, sen ciddiye almıyorsun diye almayacak mıyız çok tuhaf...

Ben Survivor hakkında bir yorumum olmadı, durup dururken Survivor yazıldı ve bana etkileşimde bulunuldu ben yine bir Survivor polemiğine girdirildim, sonra da bana sen kafayı takmışsın, sen sürekli survivor deyip bizi kışkırtıyorsun, sen kıskanıyorsun diye yazmayın. Gördüğünüz üzere bu tartışmaları ben başlatmıyorum.

Konuşuluyor dedin diye paylaştım alakası bu. Nasıl ne alaka? Youtube Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya sitesi, sen ciddiye almıyorsun diye almayacak mıyız çok tuhaf...

Ben Survivor hakkında bir yorumum olmadı, durup dururken Survivor yazıldı ve bana etkileşimde bulunuldu ben yine bir Survivor polemiğine girdirildim, sonra da bana sen kafayı takmışsın, sen sürekli survivor deyip bizi kışkırtıyorsun, sen kıskanıyorsun diye yazmayın. Gördüğünüz üzere bu tartışmaları ben başlatmıyorum.
Ona bakarsan Survivor'da her gün neredeyse giriyor trendlere. :F Eğer KYİA'ta 15 yıl sonra girerse ve bu reytingi alırsa belki o vakit karşılaştırırım ikisini. Zamanında o kadar fazla laf etmişsin demek ki çok doluyum, senin kışkırttığın günlere sayarsın.

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Ona bakarsan Survivor'da her gün neredeyse giriyor trendlere. :F Eğer KYİA'ta 15 yıl sonra girerse ve bu reytingi alırsa belki o vakit karşılaştırırım ikisini. Zamanında o kadar fazla laf etmişsin demek ki çok doluyum, senin kışkırttığın günlere sayarsın.
15 YIL SONRA GÖRÜŞÜRÜZ O HALDE. :F