Kuzey Yıldızı'nın kötü gittiğinin en büyük kanıtıydı, 14 yıllık çınar 10 reyting alıyor da tek sezonu tamamlayamayan dizi geçiyor ona da laf söylemek lazım, NESNELLİK önemli.Evet o yüzden Arka Sokakları öne sürmen saçmaydı.
Yoo Zümrüdüanka varken 8,64 almış son bölümdeHer zaman 10'na yakın alıyor boş yapma...
Totalde kötü gitmiş derken şu an uzun zaman sonra aldığı en iyi reytingKalk Gidelim totalde kötü gitmiş. Bu sene son sezonu olur diyordum ama bu virüs olayı ile birlikte gelecek sezonda devam eder muhtemelen.
10 reytingle kötü gidiyor. Objektifliğe çağırıyorum seni...Kuzey Yıldızı'nın kötü gittiğinin en büyük kanıtıydı, 14 yıllık çınar 10 reyting alıyor da tek sezonu tamamlayamayan dizi geçiyor ona da laf söylemek lazım, NESNELLİK önemli.
O saçma diziyi savunma bana ya. Komedi gibi.Yoo Zümrüdüanka varken 8,64 almış son bölümde
Survivor boşluktan reytingini yükseltemedi, o oranlarda diyorken Kuzey Yıldızı için de aynı şeyi demeni beklerdim. Ben iki yapıma da diyorum, sen Show olunca diyemiyorsun.10 reytingle kötü gidiyor. Objektifliğe çağırıyorum seni...
O saçma diziyi savunma bana ya. Komedi gibi.
Kuzey Yıldızı 12 reytingi bile gördü Survivor görmedi ve bu boşlukta yükseldi, biraz mantık lütfen.Survivor boşluktan reytingini yükseltemedi, o oranlarda diyorken Kuzey Yıldızı için de aynı şeyi demeni beklerdim. Ben iki yapıma da diyorum, sen Show olunca diyemiyorsun.
Survivor ilk bölüm reytingini yolluyorum sana o halde. Sonuç olarak boşlukta yükselecek yapımlar, bundan daha doğal ne olabilir? Gerçek yükseliş için 3-4 reyting arttırması lazım ancak, diğer türlü değerlendirdiği söylenemez. Kuzey Yıldızı rakipleri varken 12 reytingi gördü, boş günde 10 reyting alıyor. Bunu demeye çalışıyorum.Kuzey Yıldızı 12 reytingi bile gördü Survivor görmedi ve bu boşlukta yükseldi, biraz mantık lütfen.
Bir yapım tek grupta güçlü, diğerinin 3 grubu da dengeli ve yüksek, hangisi daha başarılı acaba.Survivor ilk bölüm reytingini yolluyorum sana o halde. Sonuç olarak boşlukta yükselecek yapımlar, bundan daha doğal ne olabilir? Gerçek yükseliş için 3-4 reyting arttırması lazım ancak, diğer türlü değerlendirdiği söylenemez. Kuzey Yıldızı rakipleri varken 12 reytingi gördü, boş günde 10 reyting alıyor. Bunu demeye çalışıyorum.
Yalnız o güçsüz dediğin ABC1 ile bu sezon bu dizi hep en çok izlenen diziler arasına girdi ABC1'DE. 😉Bir yapım tek grupta güçlü, diğerinin 3 grubu da dengeli ve yüksek, hangisi daha başarılı acaba.
İlk bölümü Pazar günü yayınlanmıştı, Pazar boştu zaten. Boş yapıyorsunnnnnnnnSurvivor ilk bölüm reytingini yolluyorum sana o halde. Sonuç olarak boşlukta yükselecek yapımlar, bundan daha doğal ne olabilir? Gerçek yükseliş için 3-4 reyting arttırması lazım ancak, diğer türlü değerlendirdiği söylenemez. Kuzey Yıldızı rakipleri varken 12 reytingi gördü, boş günde 10 reyting alıyor. Bunu demeye çalışıyorum.
Birisi 30 bölümlük bir yapım diğeri 800 bölümlük, birisi 2 yıl sonra bitmiş olacak ve unutulmuş diğeri ise hala devam ediyor ve Türkiye gündeminde olmaya devam edecek olan bir iş, hangisinin daha başarılı olduğu ortada, kıyaslamak anlamsız beybisi.Yalnız o güçsüz dediğin ABC1 ile bu sezon bu dizi hep en çok izlenen diziler arasına girdi ABC1'DE. 😉
ÇatlayabilirsinYalnız o güçsüz dediğin ABC1 ile bu sezon bu dizi hep en çok izlenen diziler arasına girdi ABC1'DE. 😉
İlk bölümü Pazar günü yayınlanmıştı, Pazar boştu zaten. Boş yapıyorsunnnnnnnn
Yaaa bırak kim gündeme alıyor ya. Al sana o zaman şurayı gösteriyim; https://fav10.net/forum/threads/kuzey-yıldızı-İlk-aşk-youtubeda-1-milyon-aboneye-ulaştı.295185/Birisi 30 bölümlük bir yapım diğeri 800 bölümlük, birisi 2 yıl sonra bitmiş olacak ve unutulmuş diğeri ise hala devam ediyor ve Türkiye gündeminde olmaya devam edecek olan bir iş, hangisinin daha başarılı olduğu ortada, kıyaslamak anlamsız beybisi.
İnşallah bunlar çok fena..Helali hoş olsun canım bu zor günleri beraber atlatacağız.