4 Nisan 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Çarkıfelek | KANAL D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Kuzey Yıldızı 10'u geçmiş aradan bir daha ne zaman döner belirsiz ama 2. sezonu olacağı kesin.

Kemal Sunal Kanal D'ye iyi kazandırmış.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kalk Gidelim totalde kötü gitmiş. Bu sene son sezonu olur diyordum ama bu virüs olayı ile birlikte gelecek sezonda devam eder muhtemelen. :)

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
10 reytingle kötü gidiyor. :F Objektifliğe çağırıyorum seni...

O saçma diziyi savunma bana ya. Komedi gibi. :A
Survivor boşluktan reytingini yükseltemedi, o oranlarda diyorken Kuzey Yıldızı için de aynı şeyi demeni beklerdim. Ben iki yapıma da diyorum, sen Show olunca diyemiyorsun. :A

Survivor boşluktan reytingini yükseltemedi, o oranlarda diyorken Kuzey Yıldızı için de aynı şeyi demeni beklerdim. Ben iki yapıma da diyorum, sen Show olunca diyemiyorsun. :A
Kuzey Yıldızı 12 reytingi bile gördü Survivor görmedi ve bu boşlukta yükseldi, biraz mantık lütfen. :A

Kuzey Yıldızı 12 reytingi bile gördü Survivor görmedi ve bu boşlukta yükseldi, biraz mantık lütfen. :A
Survivor ilk bölüm reytingini yolluyorum sana o halde. :A Sonuç olarak boşlukta yükselecek yapımlar, bundan daha doğal ne olabilir? Gerçek yükseliş için 3-4 reyting arttırması lazım ancak, diğer türlü değerlendirdiği söylenemez. Kuzey Yıldızı rakipleri varken 12 reytingi gördü, boş günde 10 reyting alıyor. Bunu demeye çalışıyorum. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
Survivor ilk bölüm reytingini yolluyorum sana o halde. :A Sonuç olarak boşlukta yükselecek yapımlar, bundan daha doğal ne olabilir? Gerçek yükseliş için 3-4 reyting arttırması lazım ancak, diğer türlü değerlendirdiği söylenemez. Kuzey Yıldızı rakipleri varken 12 reytingi gördü, boş günde 10 reyting alıyor. Bunu demeye çalışıyorum. :A
Bir yapım tek grupta güçlü, diğerinin 3 grubu da dengeli ve yüksek, hangisi daha başarılı acaba. :A

• Güldürdün
Bir yapım tek grupta güçlü, diğerinin 3 grubu da dengeli ve yüksek, hangisi daha başarılı acaba. :A
Yalnız o güçsüz dediğin ABC1 ile bu sezon bu dizi hep en çok izlenen diziler arasına girdi ABC1'DE. 😉

İlk bölümü Pazar günü yayınlanmıştı, Pazar boştu zaten. Boş yapıyorsunnnnnnnn :A

• Olmamış
Yalnız o güçsüz dediğin ABC1 ile bu sezon bu dizi hep en çok izlenen diziler arasına girdi ABC1'DE. 😉
Birisi 30 bölümlük bir yapım diğeri 800 bölümlük, birisi 2 yıl sonra bitmiş olacak ve unutulmuş diğeri ise hala devam ediyor ve Türkiye gündeminde olmaya devam edecek olan bir iş, hangisinin daha başarılı olduğu ortada, kıyaslamak anlamsız beybisi. :F

• Harika
Birisi 30 bölümlük bir yapım diğeri 800 bölümlük, birisi 2 yıl sonra bitmiş olacak ve unutulmuş diğeri ise hala devam ediyor ve Türkiye gündeminde olmaya devam edecek olan bir iş, hangisinin daha başarılı olduğu ortada, kıyaslamak anlamsız beybisi. :F
Yaaa bırak kim gündeme alıyor ya. :F Al sana o zaman şurayı gösteriyim; https://fav10.net/forum/threads/kuzey-yıldızı-İlk-aşk-youtubeda-1-milyon-aboneye-ulaştı.295185/

Survivor'ı durup dururken ortaya attın sonra bana diyorsunuz ki antisin. :F Böyle devam halkımız gerçek yüzleri görüyor. :A

• Olmamış
Reactions: Hazem
Sadece gülüyorum yorumlarınıza.. Şimdi bir başkası da konuya atlayıp durup dururken bana yüklenir, bekliyoruz o ismi de. :A