4 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
initkam dün merhametin yaptığı gibi sürpriz yapabilir kadın izleyicisini korudu bence bu akşam kızın babası başkası çıktı evlilik teklifi şahikanın entrikaalrı
bir de rüzgarın bıçaklanması falan erkek izleyici de oradan gelmiştir :F

- - - Ekleme - - -

Vadi aynı reklam düzenini yaptığında korkak diyor bazıları. :F

vadi kadar olmadı 74 dk de bitti vadi 90 ı buldu :F neyse bu düzen iyi ozmasınlar :D

@Yakamoz-Asi çok fazla müdahale etmek istemem fakat tüm ağır dram dizileri geriledi,İntikam'ın ayrıcalığı ne?Bu hafta reklam düzeni değiştiği için sürprizlere hazırlıklı olmak da lazım tabi.

initkam dün merhametin yaptığı gibi sürpriz yapabilir kadın izleyicisini korudu bence bu akşam kızın babası başkası çıktı evlilik teklifi şahikanın entrikaalrı

- - - Ekleme - - -

vadi kadar olmadı 74 dk de bitti vadi 90 ı buldu :F neyse bu düzen iyi ozmasınlar :D

aga karar ver merhamet faktoru mu yoksa TNS faktoru mu :) birinde 8 digerinde 9 veririm :)

aga karar ver merhamet faktoru mu yoksa TNS faktoru mu :) birinde 8 digerinde 9 veririm :)

bence bu hafta diziyi açan kadın değiştirmemiştir :D erkek izleyici de az kaptırmıştır :D

- - - Ekleme - - -

maç devre arası falamn mı çok düşük?

oha vadinin kolaj uçmuş bi ara helal olsun valla maç var üstelik intikamla aşağı yukarı aynı gitmiş :D
muffin bana endgame i hatırlatıyo inşallah o değildir
maç vadi olmayınca nasılda uçmuş ya gözünü sevim vadi nelere kadirsin şuraya bak :D
intikam yarın 5-6 arası alır en fazla 6.50 ötesi yok

@Yakamoz-Asi çok fazla müdahale etmek istemem fakat tüm ağır dram dizileri geriledi,İntikam'ın ayrıcalığı ne?Bu hafta reklam düzeni değiştiği için sürprizlere hazırlıklı olmak da lazım tabi.

Evet, cok belirgin bir dusus var. İzlemiyorum zaten ayricaligi olsa izlerdim o ayri mesele de, surprizlere takildim; kotu surprizler di mi?

- - - Ekleme - - -

İsterse hiç girmesin intikam reklama alacağı reyting 3 aşağı 5 yukarı belli. :F

oha vadinin kolaj uçmuş bi ara helal olsun valla maç var üstelik intikamla aşağı yukarı aynı gitmiş :D
muffin bana endgame i hatırlatıyo inşallah o değildir
maç vadi olmayınca nasılda uçmuş ya gözünü sevim vadi nelere kadirsin şuraya bak :D
intikam yarın 5-6 arası alır en fazla 6.50 ötesi yok

endgame iyi biri miydi?
Senin tahmini merak ettim simdi :D

deneyelim haftaya kanal d 90 dk reklam koymasın bir başa bir sona reklam :D

isterse 10 bölüm üst üste reklam vermesin yine alacağı oran değişmez reklam yok diye izlemeyenler izlicek sanki my blok alsa 15 ler 20 ler 50 ler alacak diyenlere de söylemiştim bunu reklam olmayınca izlemeyenler gelip aa reklam yok izleyelim mi dicekler my blok almaya başladığından beri düşüyo sürekli :kiki: vadi şu an tv de en fazla reklam alan dizi yaklaşık 45+15 1 saati reklam reklam reytingi en yüksek olan yani en çok kazandıran dizi de kurtlar vadisi reklam reytingi 8-9 inanılmaz :D

- - - Ekleme - - -

endgame iyi biri miydi?
Senin tahmini merak ettim simdi :D

ben sevmezdim pek işim olmazdı yani

isterse 10 bölüm üst üste reklam vermesin yine alacağı oran değişmez reklam yok diye izlemeyenler izlicek sanki my blok alsa 15 ler 20 ler 50 ler alacak diyenlere de söylemiştim bunu reklam olmayınca izlemeyenler gelip aa reklam yok izleyelim mi dicekler my blok almaya başladığından beri düşüyo sürekli :kiki: vadi şu an tv de en fazla reklam alan dizi yaklaşık 45+15 1 saati reklam reklam reytingi en yüksek olan yani en çok kazandıran dizi de kurtlar vadisi reklam reytingi 8-9 inanılmaz :D

mesajında bir sürü hata olduğundan cevap vermiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,700
Üyeler
8,477
Son Üye
noni