Ay milletin evinde şu kanal 7/24 açık herald, başka mantıklı açıklama yok şu ilk bölüm reytinglerine.
Kanal D' de muhalifken her dizisi tutardı üstelik her dizi 10+ alırdıAy Züdrüdlü dizi bile 8-9 alıyor, düşün yani.
Medyapım kalitesini geçenlerde övdüğüm halde laf işitim onu bile yapmak gerekmez artık2 reytingli Poyraz Karayel'i bile kalitemiz sayesinde uçurduk, gerisini siz düşünün.@Forumdash
Tebrikler Medyapım. Kadın'a laf atanlar şimdi seni övmelere doyamıyorlar, gurur duyuyorum seninle. 👏
Aşkolar değmez böyle şeyler için, düşman sevindirmeyin. Biz yıllardır eğlencesine atışıp yorumlaşıyoruz, her zaman da yorumlaşıp tartışmaya devam edeceğiz. Kalp kırmadan, ağır ithamlarda bulunmadan gülüp geçebiliriz. Dizilerden de kanallardan da beş kuruş kazanmıyoruz, ne gerek var fanatikliğe falan. Yaşasın tam bağımsız Fav10 kardeşliği diyor, nice güzel tartışmalar diliyorum.
Biz tartışsak bile seviyeli tartışıyoruz, bazıları gibi karşımızdaki insanlara hakaret niteliğinde küçük düşürücü laflar söylemiyoruz. Yada içimizde kin beslemedeğimiz için dışarı kusmuyoruz. Umarım bu tartışma şeklini başkaları da örnek alır. Keza dünkü olay beni bu platformdan soğuttu açıkçası. O mesaja güldürdün atmak bile çok çirkin bir hareketken orada olaya sadece benim karşı çıkmam ayrı bir rezaletti. Ben sırf arkadaşım diye yaptığı yanlış bir harekete göz yumup hatta ona destek veremem. Bize böyle öğrettiler en azından. En acısı da tamda böyle zamanlarda kimsenin bunun farkında bile olmaması... İnsanlar yeri geldiğinde çok iyi, yeri geldiğinde çok kötü ve acımasız olabiliyor işte.
❤Biz tartışsak bile seviyeli tartışıyoruz, bazıları gibi karşımızdaki insanlara hakaret niteliğinde küçük düşürücü laflar söylemiyoruz. Yada içimizde kin beslemedeğimiz için dışarı kusmuyoruz. Umarım bu tartışma şeklini başkaları da örnek alır. Keza dünkü olay beni bu platformdan soğuttu açıkçası. O mesaja güldürdün atmak bile çok çirkin bir hareketken orada olaya sadece benim karşı çıkmam ayrı bir rezaletti.
@alperuz canımızdır, olur öyle şeyler. Boşuna burada aileyiz demiyoruz zaten. Ne tartışmalar oldu zamanında bu onların yanında sadece küçücük bir yanlış anlaşılmadan ibaret.
Baya yoruldum bugün, hem okul hem iş olunca üstüne arada yemek yemeyi de unutunca bedenim iflas etti resmen.
İyi uykular. Güzelce dinlenBaya yoruldum bugün, hem okul hem iş olunca üstüne arada yemek yemeyi de unutunca bedenim iflas etti resmen.Yarın sabah erkenden dersim var. Çıkıyorum o yüzden. Yarın görüşürüz artık. İyi geceler, tatlı rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?