4 Mart 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş: Osman | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Hikaye olarak gerçekten ders niteliğindeydi. Sosyal mesaj verilecekse böyle verilmeli tebrikler... AB halkı kaliteden anlıyor yine ve yeniden👏👏👏

Ay milletin evinde şu kanal 7/24 açık herald, başka mantıklı açıklama yok şu ilk bölüm reytinglerine.
Ay Züdrüdlü dizi bile 8-9 alıyor, düşün yani.
Kanal D' de muhalifken her dizisi tutardı üstelik her dizi 10+ alırdı
En vasatı bile ve kalıtelı dizi denirdi
Ama KAnald'nin efsaneleri var o dönemlerden foxtan olacak mı bakalım

2 reytingli Poyraz Karayel'i bile kalitemiz sayesinde uçurduk, gerisini siz düşünün.
@Forumdash

Tebrikler Medyapım. Kadın'a laf atanlar şimdi seni övmelere doyamıyorlar, gurur duyuyorum seninle. 👏
Medyapım kalitesini geçenlerde övdüğüm halde laf işitim onu bile yapmak gerekmez artık

Reactions: Ahmed and kerem

Canım @Yiğitt ve sevgili @kerem biz kocaman bir aileyiz

Biz tartışsak bile seviyeli tartışıyoruz, bazıları gibi karşımızdaki insanlara hakaret niteliğinde küçük düşürücü laflar söylemiyoruz. Yada içimizde kin beslemedeğimiz için dışarı kusmuyoruz. Umarım bu tartışma şeklini başkaları da örnek alır. Keza dünkü olay beni bu platformdan soğuttu açıkçası. O mesaja güldürdün atmak bile çok çirkin bir hareketken orada olaya sadece benim karşı çıkmam ayrı bir rezaletti. Ben sırf arkadaşım diye yaptığı yanlış bir harekete göz yumup hatta ona destek veremem. Bize böyle öğrettiler en azından. En acısı da tamda böyle zamanlarda kimsenin bunun farkında bile olmaması... İnsanlar yeri geldiğinde çok iyi, yeri geldiğinde çok kötü ve acımasız olabiliyor işte.

@alperuz canımızdır, olur öyle şeyler. Boşuna burada aileyiz demiyoruz zaten. Ne tartışmalar oldu zamanında bu onların yanında sadece küçücük bir yanlış anlaşılmadan ibaret.

Reactions: Yiğitt and alperuz

Reactions: kerem
Baya yoruldum bugün, hem okul hem iş olunca üstüne arada yemek yemeyi de unutunca bedenim iflas etti resmen.
Yarın sabah erkenden dersim var. Çıkıyorum o yüzden. Yarın görüşürüz artık. İyi geceler, tatlı rüyalar.

Reactions: alperuz
İyi uykular. Güzelce dinlen

Reactions: kerem