4 Mart 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş: Osman | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Reactions: alperuz and Ahmed
Ne ara malum kanal fanı oldun ayol. 😱
Maşallah izlemediğin tek Zümrüdlü dizi kaldı. sözde antisin.
Ben fan değilim Allah yazdıysa bozsun. 😱 Sadece Öğretmen'e atılan laflara karşılık verdim.

En iyi açılış yapan diziler arasına girdi Öğretmen, tebirkler. 👏 Aslında ab'de 8 bekliyordum ama 10 süpriz oldu, hakediyor.

2 reytingli Poyraz Karayel'i bile kalitemiz sayesinde uçurduk, gerisini siz düşünün.
@Forumdash

Tebrikler Medyapım. Kadın'a laf atanlar şimdi seni övmelere doyamıyorlar, gurur duyuyorum seninle. 👏

Öğretmen muhteşem başlamış, çok sevindim. Dün biraz göz attım ama tam bölümü birkaç güne izleyeceğim. Yorumlar genel olarak olumluydu zaten, yolu apaçık olsun. İlker reis yine tutturdu.

Zemheri için yolun sonu görünüyor gibi, yazık oldu kadroya...

2 reytingli Poyraz Karayel'i bile kalitemiz sayesinde uçurduk, gerisini siz düşünün.
@Forumdash

Tebrikler Medyapım. Kadın'a laf atanlar şimdi seni övmelere doyamıyorlar, gurur duyuyorum seninle. 👏
Poyraz’ın ilk sezon reytinglerine göz atmanı öneririm, çift rakamlara ulaşmıştı. Kadın’ın son sezonunu da gördük, 12-13 reytinglerden yarıya düştü sezon boyu, final etkisiyle yükseldi bi...

Reactions: Aserat and kerem
Çok iyi diziydi hak etti. Zemheriye yazık ettiler.

Kadın 7 reytingin altına düşmedi yada ilk 3 dışına hiç çıkmadı, Poyraz Karayel ilk 25'e zar giriyordu. Ki final etkisiyle bile yükselemediniz yani. Kimse dizi nasıl bitti diye merak edip izlemedi bile.

Galiba sizin evde de o kanal açık duruyor tüm gün. 😱
Neyse ablam ruh sağlığını koru mazallah.
Sadece Öğretmen ve Mucize Doktor izliyorum ben ama evde Yasak Elma, Zümrüdüanka falan da izleniyor maalesef.

Reactions: Ahmed
Zemheri o kadar senaryoyu bozdu ve çirkinleşti ki daha da düşer sanırım.Dün öğretmen bitince baktım yok anam izlenmiyor sarmıyor...

Öğretmen harika gitmiş bayıldım

Kadın 7 reytingin altına düşmedi yada ilk 3 dışına hiç çıkmadı, Poyraz Karayel ilk 25'e zar giriyordu. Ki final etkisiyle bile yükselemediniz yani. Kimse dizi nasıl bitti diye merak edip izlemedi bile.
Kadın'ın bu sezon AB'de 5.92 aldığı bile olmuştu lütfen kendimizi kandırmayalım.

https://twitter.com/x/status/1201556786517565443

Reactions: Yiğitt