hahahahah ayyyyy yıkıldım şuan vlla yazamıyorum![]()
@destere popodan anlamıyormuş bunu anladık![]()
ben de yavaşlamadı demek ki senin net defelixin popoya dayanamadıforum yine çok çok ağırlaştı bende ya da internet gitti gibi on dakikada bir mesaj yazabiliyorum)
hahah ayoll o görüntüyü forum kaldırabilirmi sence birazdan çökerse şaşırma benceforum yine çok çok ağırlaştı bende ya da internet gitti gibi on dakikada bir mesaj yazabiliyorum)
youtubedbe vardı :::@xemrexxx işte benim stilim de ödül almış
En İyi Girişimci Ödülü Onedio İnternet Sitesi’nin kurucusu Kaan Kayabalı
En İyi Tematik Televizyon Kanalı National Geographic TV
En İyi Magazin Programı Cumartesi Sürprizi-Show TV
En İyi Kadın Programı İşte Benim Stilim-TV8
En İyi Spor Programı Beyaz Futbol-Beyaz TV
En İyi Yarışma Programı O Ses Türkiye-TV8
En İyi Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal-Fox TV
En İyi Talk Show Beyazıt Öztürk Beyaz Show
En İyi Sunucu Öykü Serter İşte Benim Stilim-TV8
En İyi Televizyon Kanalı TV8
En İyi Kadın Oyuncu Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk dizisi
En İyi Erkek Oyuncu Engin Akyürek Kara Para Aşk dizisi
En İyi Televizyon Dizisi Kiralık Aşk Ortaks Film-Star TV
En iyi Sosyal Medya Fenomeni Yarım Deli
En İyi Jüri Üyesi Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye-TV8
@xemrexxx canlı yayın yoktu demi
![]()
@xemrexxx şu barışın yanındaki kim be![]()
bilmem ödülü veren kişidirSonraki soruma cevap ver![]()
bilmem ödülü veren kişidir![]()
hem biliyon hem niye soruyon.sssDalga mı geçiyon şu Melisa ve Barış'ın arasındaki kadın şu Nergis demi![]()
hahah ayoll o görüntüyü forum kaldırabilirmi sence birazdan çökerse şaşırma bence
![]()
bende nette sorun büyük ihtimal bir haftadır doğru dürüst giremiyorum nete tamamen çile çekiyoruz bir ayarlarımı kontrol ettirmem lazımben de yavaşlamadı demek ki senin net defelixin popoya dayanamadı![]()
çok xli sitelerde takılıyonbende nette sorun büyük ihtimal bir haftadır doğru dürüst giremiyorum nete tamamen çile çekiyoruz bir ayarlarımı kontrol ettirmem lazım![]()
olabilir valla o kadar yoğunluğu kaldıramayan nette bir haftadır bizi xmeye başladı sanırımçok xli sitelerde takılıyon![]()
forum dışında baska sitelere bak ordada yavasmı diye çünkü forumda bendede çok yavaş ürekli kasılıyor başka site açınca normal hızlıbende nette sorun büyük ihtimal bir haftadır doğru dürüst giremiyorum nete tamamen çile çekiyoruz bir ayarlarımı kontrol ettirmem lazım![]()
sorun forumda olsa sizde yazamazdınız ya da ağır yazardınızforum dışında baska sitelere bak ordada yavasmı diye çünkü forumda bendede çok yavaş ürekli kasılıyor başka site açınca normal hızlı![]()
aaa o benim hızım becerim yoka bendede forum çok yavaş ne zorluklarla yazıyorum bilmiyorsunsorun forumda olsa sizde yazamazdınız ya da ağır yazardınızben bir sayfaya on dakikada dönüyorum birde bakıyorum siz @xemrexxx ile 40 mesaj yazmışsınız
mesela bu mesajı 0.1 24 te yazmaya başladım bakalım forumda kaydolunca saat kaçı gösterecek![]()
formatı mormatı geçtik benim eşeğe tecavüz etselerde hızlanacağı yokaaa o benim hızım becerim yoka bendede forum çok yavaş ne zorluklarla yazıyorum bilmiyorsun
sen bir format at eşşeğin semeri ara sıra değişmeli güzel bir format attır birşeyciği kalmaz![]()
hahahah ayyy allah canını almasın seninformatı mormatı geçtik benim eşeğe tecavüz etselerde hızlanacağı yok)