4.Kristal Fare Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güzel çıkmışlar. :)

12139786_1640145492892381_337508030_n.jpg

internet üzerinden yapılan oylamaların hepsi gerçek dışı hepsi saçma :)
bir kere internete kalsaydıreytingler şu anda sıralama tepetaklak olmuştu internette bir kişinin yüz fanı varsa 100 kez oy atıp 10000 bin rakamına ulaşıyorlar ondan sonra onun adınada ödül diyorlar :))

olsun ben iskeletor kızlardan hoşlaşıyorum :))
Aynen. :D Ben zaten Jüri sistemini hep savunurum. :D

ben de bilmiyom televizyonda gösterdiler öyle karısı doğuma giriyor doktorlara falan dalıyor koriş:D
hiç öuyle bir sahne aklıma gelmedi zaten sende açıklayamadın ya o nasıl açıklama karısı doğuma giriyor kocasına dalıyorlar falan :))
büyük ihtimal tek bölüm bir iki sahnede çıkmış çerezlik oyunculardandır :)

hiç öuyle bir sahne aklıma gelmedi zaten sende açıklayamadın ya o nasıl açıklama karısı doğuma giriyor kocasına dalıyorlar falan :))

baya bir dizide oynamış adam :D aynı zamanda kiralık aşkın ve geçen sene foxta çıkan ruhumun aynasının kast direktörü @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
2015 – Kiralık aşk (Koray) (TV Dizisi)
2010 – Güz Güleri (TV Dizisi)
2007 – Üç Tatlı Cadı (Yemek Hocası) (TV Dizisi)
2007 – Tatlı Bela Fadime (Özgür) (TV Dizisi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni (Hüseyin) (TV Filmi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Hürmüz Gelin (Süleyman) (TV Filmi)
2007 – Kavak Yelleri (1. Sezon) (Mert)
2007 – Fırtınalı Aşk (Nedim) (TV Dizisi)
2007 – Doktorlar (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2004 – Yabancı Damat (Emre) (TV Dizisi)
2003 – Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizisi)

Onedio.com hak etmiş. Adamlar bir buçuk yılda nereden nereye geldiler, uyarlama konsept ile Türkiye'nin sayılı sitelerinden biri oldular.
bence en iyi girişimci ödülünü planet doğa nın zeki sahibesi bayan almalıydı :))

baya bir dizide oynamış adam :D aynı zamanda kiralık aşkın ve geçen sene foxta çıkan ruhumun aynasının kast direktörü @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
2015 – Kiralık aşk (Koray) (TV Dizisi)
2010 – Güz Güleri (TV Dizisi)
2007 – Üç Tatlı Cadı (Yemek Hocası) (TV Dizisi)
2007 – Tatlı Bela Fadime (Özgür) (TV Dizisi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni (Hüseyin) (TV Filmi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Hürmüz Gelin (Süleyman) (TV Filmi)
2007 – Kavak Yelleri (1. Sezon) (Mert)
2007 – Fırtınalı Aşk (Nedim) (TV Dizisi)
2007 – Doktorlar (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2004 – Yabancı Damat (Emre) (TV Dizisi)
2003 – Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizisi)
bu saydığın bir kamyon dizinin hiçbirini izlemedim :)) adanalıyı izlemiştim ordada öyle biri yoktu :))

izlemediğime göre bu dizilerin hepsi kalitesiz demektir hiçbirini izlememiş olmam gerçekten ilginç:) senin koriş kaliteli dizi seçemiyormuş demekki ? :)
sen kavak yellerini izlemişsindir herkes birbirinni kuyruğunu kovalıyordu :))) neyse ortişler enginle @Çiğdem- çatla :A @sürgünüm
CT9gKBtUwAExOjz.jpg

bende hatıryamamıştım ama sahneyi izleyince hatırladım :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy