aynen zaten her önüne geleni aday yapmışlarKeşke, ama anlamazlar ki Koriş'in kalitesinden.![]()
aynen zaten her önüne geleni aday yapmışlarKeşke, ama anlamazlar ki Koriş'in kalitesinden.![]()
tebrik etmeden geçseydin daha iyiydiHiçbir ödül törenini savunmam. Kiralık Aşk ve Tuba'mı tebrik eder geçerim.![]()
Aynen.internet üzerinden yapılan oylamaların hepsi gerçek dışı hepsi saçma
bir kere internete kalsaydıreytingler şu anda sıralama tepetaklak olmuştu internette bir kişinin yüz fanı varsa 100 kez oy atıp 10000 bin rakamına ulaşıyorlar ondan sonra onun adınada ödül diyorlar)
olsun ben iskeletor kızlardan hoşlaşıyorum)
Sen bir liste yap hangi oyuncuları beğeniyim hangilerini beğenmeyim ona uyarım ben.tebrik etmeden geçseydin daha iyiydi)
meryemde biliyorki zarar gelmez bunalrdan o yüzden yaklaşmış fazlacana
valla adam iyi oyuncu adanalı dizisindeki shanelerini açtılar @Çiğdem- in polat oğlanından daha maço çıktı her rolü oynuyormeryemde biliyorki zarar gelmez bunalrdan o yüzden yaklaşmış fazlacana![]()
valla adam iyi oyuncu adanalı dizisindeki shanelerini açtılar @Çiğdem- in polat oğlanından daha maço çıktı her rolü oynuyor![]()
ben de bilmiyom televizyonda gösterdiler öyle karısı doğuma giriyor doktorlara falan dalıyor korişadanalıda hangi roldeymiş ya adanalıyı izlemiştim her bölümünü niye hatırlamadımki?
hiç öuyle bir sahne aklıma gelmedi zaten sende açıklayamadın ya o nasıl açıklama karısı doğuma giriyor kocasına dalıyorlar falanben de bilmiyom televizyonda gösterdiler öyle karısı doğuma giriyor doktorlara falan dalıyor koriş![]()
hiç öuyle bir sahne aklıma gelmedi zaten sende açıklayamadın ya o nasıl açıklama karısı doğuma giriyor kocasına dalıyorlar falan)
büyük ihtimal tek bölüm bir iki sahnede çıkmış çerezlik oyunculardandır![]()
bence en iyi girişimci ödülünü planet doğa nın zeki sahibesi bayan almalıydıOnedio.com hak etmiş. Adamlar bir buçuk yılda nereden nereye geldiler, uyarlama konsept ile Türkiye'nin sayılı sitelerinden biri oldular.
bu saydığın bir kamyon dizinin hiçbirini izlemedimbaya bir dizide oynamış adamaynı zamanda kiralık aşkın ve geçen sene foxta çıkan ruhumun aynasının kast direktörü @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
2015 – Kiralık aşk (Koray) (TV Dizisi)
2010 – Güz Güleri (TV Dizisi)
2007 – Üç Tatlı Cadı (Yemek Hocası) (TV Dizisi)
2007 – Tatlı Bela Fadime (Özgür) (TV Dizisi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Ne Sen Beni Unut Ne De Ben Seni (Hüseyin) (TV Filmi)
2007 – Memleket Hikayeleri – Hürmüz Gelin (Süleyman) (TV Filmi)
2007 – Kavak Yelleri (1. Sezon) (Mert)
2007 – Fırtınalı Aşk (Nedim) (TV Dizisi)
2007 – Doktorlar (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2004 – Yabancı Damat (Emre) (TV Dizisi)
2003 – Lise Defteri (Yusuf) (TV Dizisi)
o da senin totoşluğunbence en iyi girişimci ödülünü planet doğa nın zeki sahibesi bayan almalıydı)
bu saydığın bir kamyon dizinin hiçbirini izlemedim) adanalıyı izlemiştim ordada öyle biri yoktu
)
izlemediğime göre bu dizilerin hepsi kalitesiz demektir hiçbirini izlememiş olmam gerçekten ilginço da senin totoşluğun![]()
bende hatıryamamıştım ama sahneyi izleyince hatırladımhiç öuyle bir sahne aklıma gelmedi zaten sende açıklayamadın ya o nasıl açıklama karısı doğuma giriyor kocasına dalıyorlar falan)
büyük ihtimal tek bölüm bir iki sahnede çıkmış çerezlik oyunculardandır![]()
desterenin aşkı felix o yüzxden korişi takmıyorbende hatıryamamıştım ama sahneyi izleyince hatırladım