bu sahnede çok çaylak duruyorbende hatıryamamıştım ama sahneyi izleyince hatırladım
bu sahnede çok çaylak duruyorbende hatıryamamıştım ama sahneyi izleyince hatırladım
şu anki haline göre baya farklıbu sahnede çok çaylak duruyor@xemrexxx adanalıda harikaalr yarattı demiş açıklamasında oysa vatandaş kendi sesini bile kullanmamış
) o kadar güvenmemişler çaylağa
![]()
felixde yumurta gibi toto var harbiden bundan daha yuvarlaktırdesterenin aşkı felix o yüzxden korişi takmıyor![]()
hahah ayoll acun ilk bombası olarak açıkladı felix i survivorun ilk yarışmacısı olmuşfelixde yumurta gibi toto var harbiden bundan daha yuvarlaktır)
abin yaptı mı bunu @GunesinOgluhahah ayoll acun ilk bombası olarak açıkladı felix i survivorun ilk yarışmacısı olmuş
![]()
felix morgülden dha özgür takılıyor cıbıldak dolanıyormuş çiğdemle desterenin dediğine göreFelix kim be Morgül mü![]()
felix morgülden dha özgür takılıyor cıbıldak dolanıyormuş çiğdemle desterenin dediğine göre![]()
ay pis semih pis.ss
Katılacaklar bence.
Semih'e laf yok.ay pis semih pis.ss
hiç sevmemiştim gerçi tuncayı da sevmemiştim o yarışmadkiler komple gıcıktı .ssKatılacaklar bence.
Semih'e laf yok.![]()
![]()
felix morgülden dha özgür takılıyor cıbıldak dolanıyormuş çiğdemle desterenin dediğine göre![]()
Felix kim be Morgül mü![]()
aynılar ayolll felix urvivorda @Harunnn60felixde yumurta gibi toto var harbiden bundan daha yuvarlaktır)
bunların senden daha çok erkek sevgilisi olmuştur
İzlersin sende artık Çiğdem.
Felix kim be Morgül mü![]()
hahah ayoll acun ilk bombası olarak açıkladı felix i survivorun ilk yarışmacısı olmuş
![]()
Katılacaklar bence.
Semih'e laf yok.![]()
![]()
direkt bansiz felix i tam anlatamadınız @GunesinOglu na?
ben resimli anlatayım
aşağıda felix orphan black te sarah la dansederken gözüküyor
![]()
siz felix i tam anlatamadınız @GunesinOglu na?
ben resimli anlatayım
![]()
hahahahah ayyyyy yıkıldım şuan vlla yazamıyorumsiz felix i tam anlatamadınız @GunesinOglu na?
ben resimli anlatayım
![]()