- Reaksiyon puanı
- 58,384
- Puanı
- 1,061
UKV ne umut
Umuda kelepçe vurulmaz hani izledin yaa
UKV ne umut
Umuda kelepçe vurulmaz hani izledin yaa
Reytinglerde Cesur ve Güzeli geçmesini isterim en azından
Zirve almak öyle kolay mı Vatanım Sensin gümbür gümbür geliyor.Geçeriz onu zaten zirve hedefliyiz.
Zirve almak öyle kolay mı Vatanım Sensin gümbür gümbür geliyor.
O sahneye bakarım bakalım iyi çekiyorlar mıBizde gümletiriz ortalığı.Tutacak bu dizi Karagülde böyle başladı 4 yıl gitti. haftaya masa örtüsü çekiliyor zaten.
Aşk Mavi dizisi ne bee.
FOX Ana Haberi sevsem de arada çok ayarı kaçırıyorlar çok yorum yapıyor Portakal.Atv ve FOX tarafsızlık (!)
Bütün yazdıklarımdan bir ona mı takıldın? [emoji2]Reyting yorumlarına ideoloji ne alaka yahu
Bilmem en ilgi çekici oyduBütün yazdıklarımdan bir ona mı takıldın? [emoji2]
Arka Sokaklar'ın dünkü bölümünden dolayı düşeceği belliydi. Hatta haftaya daha da düşecek. Bunu nedeni dandik bölümler yapılmasından.
Güldür Güldür Show'un düşmesinin nedeni canlı olarak yayınlanması olmalı.
Ayrıca artık bu reyting konularını her önüne gelen açmasa daha iyi olacak. @sürgünüm aga senin yorumlarını özledik tekrardan bu konuya el at [emoji2] yoksa her gelen kendi ideolojisini yansıtarak yorum yapacak ki bunun örnekleri çok.
Bu kısmı görmemişim hangi yorumum ideolojik geldi sana. Her haber kanalı tarafsız ve güvenilir olduğunu yazıyor bende öyle yazdıkları için yazdım. Sloganı o şekilde demişim. Anlattığımı anlamadığın için ben ideolojik hareket etmiş olmuyorum kusura bakma.😉
Bak lafı anlayan hemen anlamış. Yani senlik bir şey yok.Bilmem en ilgi çekici oydu
Atv de her platformda tarafsızım diyor ama senin bunu yazdığını görmedim. Geçeceksin bu işleri. Hem laf koy hemde ben masumum ayaklarına yat yaptığın yorum duruyor üstelik bunu sadece bu gün için söylemedim söylemedim daha önce açan bazı arkadaşlar için dedim. Ne demişler Dervişin fikri ne ise zikri de odur. Bilip bilmeden konuşma.
@vadikızı sana abla dedik diye mi her bize laf sokmaya çalışanın mesajını beğeniyorsun hayırdır bir yanlışımız mı oldu? Varsa söyle bilelim yoksa da bizde sana ona göre tavır sergileyelim.
Yok benlik bir şey olduğundan demedim hani demişsin ya sürgünüme sen yorum yaparak aç diye ondan dedim yani tarafsız tüm editör ve üyelerBak lafı anlayan hemen anlamış. Yani senlik bir şey yok.
Atv'nin 1. oldugu günde ben açtım konuyu ve Müge Anlının haberi sebebi ile çok izlendiğini yazdım. Orada konu Müge Anlı'ydı burada Fatih'in merak edilen yorumları. Ben gayet kılıfına uygun bir cümle kurmuşum kimse rahatsız olamaz olmamalı. Slogan o şekilde tarafsız yapıyor desem keyfimce yazı yazmış olurdum ama dememişim. Lütfen tartıp konuş çok basit düzeye indin yine.
Konuyu şurda 1. şurada 3. oldu diyerekte açabiliriz ama az ilgi çekici cümleler şart. Kimseye zarar vermeden kışkırtmadan bunu yapmaya çalışıyoruz. Her kelimemizden nemalanacaksanız üzerinize iş alacaksanız işimiz var yani bazı kesimler ile.
Cin olmadan adam mı çarpıyorsun sen? Tarafsızmış? Neyin tarafsızlığından bahsediyorsan ki? O kadar sıradan cümleler kurup kendini elit gösterme derdinden belli oluyor konunun nereye gitti.
Uzatmayacaktım ama anlaşılan Türkçe dersi ya görmedin ya da karşındaki insanıda kendin gibi sanıyorsun. Yazdığın cümle şöyle; '
Tarafsız ve güvenilir habercilik sloganı ile gönülleri fetheden Fatih Portakal büyük sıçrama yaşadı' bu cümlemi tarafsız oluyor [emoji3] gönülleri fethetmek soyut bir düşüncedir yani herkes için öyle olmuyor. Dersen birçok diziden iyi sonuçlar aldı ki demişsin ona itirazım yok.
Ayrıca yöneticisin diye her mesajında böbürlenmenin de mantığı yok. Ben burada bir konudaki rahatsızlığımı dile getiriyorum ki bu benim en doğal hakkım. Katılırsın katılmazsın orasıda ayrı ama artistliğin anlamıda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?