O ses turkiyede ki hasani izlediniz mi? Ben hayatimd bu kdar sempatik bu kadar efendi insan gormedim
Bu bölüm final mi ki? Yeni bölüm yazıyorFatih'in bu bölümü çok beğenilmiş, keşke bitmeseydi..
Kanal D'ye laf yok Buğra.Maskeli Beşler , Hababm Sınıfı..
yok aga izlemedik 5 dk izlediğin birini fazla övüyosunO ses turkiyede ki hasani izlediniz mi? Ben hayatimd bu kdar sempatik bu kadar efendi insan gormedim
Bide Hadise öpse sistem çöker.Gökan dayak yiyor reytingler çoşacak
Aynen katılıyorum.Bir de Tns ye güvenmiyorlarhee bi de agb daha iyiydi yaaa diyenler var
ulaa agb şikenin babasını yapmış birçok diziyi yok yere bitirmiş emek hırsızlığı yapmış bi şirketti deneklerinin yarısı sorunluydu denekleri sızdırılmıştı kanal d ne yapsa 15 reyting alıyordu be adamlar sömürdü herkesi neymiş efendim agb dünyaca ölçüm yapan bi şirketmiş ulaa burası türkiye türkiye burası türkiye adamlar oynuyolar reytingle oynuyolar yıllarca isyan etti herkes en sonunda şaibeleri ortaya çıktı.Herkes izlediği diziye baksın objektif bi şekilde bırakın kanal fanlığını babanızın kanalı değil nerde güzel bişey varsa onu açın izleyin sevdiğiniz dizinin reytingine bakın sizene kanaldan arkadaş ya
Izle gorursun valla cok efendi bi insandi sesi de cok guzeldi opera soyledi 4u de donduyok aga izlemedik 5 dk izlediğin birini fazla övüyosun
olabilirde hayatımda gördüğüm en efendi falan abartıdır tv de 5 dk gördüğün biri içinIzle gorursun valla cok efendi bi insandi sesi de cok guzeldi opera soyledi 4u de dondu
17 yıldır tanidiklarimizdan bi halt olmadi 5dk tanidiklarimizdan olur belki yegeennolabilirde hayatımda gördüğüm en efendi falan abartıdır tv de 5 dk gördüğün biri için
Evet final düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırıldı malesefBu bölüm final mi ki? Yeni bölüm yazıyor
İnsallah.dizi cok guzelBeni Böyle Sev 4.14 görmüş anlıklarda umarım yükselir.
Dizinin sosyal medya yönu cok kuvvetli.disi cok guzel ya
artacaktırRecep İvedik Efsanesi FOX'ta 2.97 ile başlamış çok iyi yaİleri ki anlıklar da daha da artacaktır. @Ahmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?