Maskeli Fedai
Favori Üye
Dün aksam ki Reklam polemigine cevaben;
O Ses Türkiye Reklam Süresi: 40 dakika
O Ses Türkiye Özet Reklam Süresi: 13 dakika
Karadayi Reklam Süresi: 60 dakika
Özet: reklam yok
O Ses'in Özet süresi 1 saat 5 dakika'ymis masallah özet degil bölümü tekrar yayinliyorlar
O Ses Yeni Bölüm süresi: 1 saat 50 dakika
Karadayi Özet süresi: 42 dakika
Karadayi yeni bölüm: 2 saat 12 dakika (reklamdan sonraki sahne tekrarlari dahil, youtube 2 saat 8 dakika)
Forumda kimsenin mi matematiği yok yahu.
Bir kanalın 1 saat içinde reklam verme hakkı 12 dakika. Reklamla birlikte dizi fragmanları var. Yaklaşık 1 dakika. Ve star sağolsun 2 dizinin fragmanını yayınladı reklamda hatta 3 bile olmuştur belki. Aramızda kalsın, medcezir, my, maç...
Yani O Ses'in en az 45 dakika vermesi gerek.
Yani Karadayı'ya nasıl 15x4=60 şeklinde kıyak geçtiysen O sese de 15x3=45 diye geçecektin. ))))))))
Özet reklamı konusunda da Karadayı özeti bitiriyor jeneriği girip reklama dalıyo ya o reklamdan kazanılan para özetin reytinginden kazanılan para.
O Ses özetin 15.dakkasında reklam verdi sanırım. Bunun nedeni de Karadayının 45 dakikada kazandığı reytingi O ses 15 dakikada kazanıyor.
Zaten O sesin yüksek özet reytiglerine bakarsak ve 2 hafta önce Karadayı'nın O ses'in özetini a/b'de geçememesini de düşünürsek gayet mantıklı.
Ben o rakamlari uydurmadim, reyting sonuclarindan hesapladim. Yani Star dedigin 45 dk. reklam vermedi
Reyting sonuçlarından hesaplandığını ilkdefa gördüm ne hikmetse Karadayı düz hesap oluryor O ses'in reklamı az çıkıyor. Ben programı izledim daha ne olsun en az 45 net.
O ses 5 dakka reklam verse bile Karadayı'nın 1 saatlik reklam parasını karşılar.
ya gerçekten reklam süresinden dolayı mı geçtiğini sanıyosunuz eğer öyleyse çok yanılıyosunuz reklamlar girmediği için reytinglere bişey olmazdı o ses en fazla 0.2-0.3 düşerdi belki e?yine geçemeyecekti karadayı niye tartışıyosunuz anlamadım
bencede yok ama ozaman niye tartışıyosunuz ki biri jenerikten sonra vermeye tercih etti biride özette ne var bunda bukadarÖyle birsey iddia eden yok ortada. Neyse, uzatmaya gerek yok.