Maskeli Fedai
Favori Üye
Dün aksam ki Reklam polemigine cevaben;
O Ses Türkiye Reklam Süresi: 40 dakika
O Ses Türkiye Özet Reklam Süresi: 13 dakika
Karadayi Reklam Süresi: 60 dakika
Özet: reklam yok
O Ses'in Özet süresi 1 saat 5 dakika'ymismasallah özet degil bölümü tekrar yayinliyorlar
O Ses Yeni Bölüm süresi: 1 saat 50 dakika
Karadayi Özet süresi: 42 dakika
Karadayi yeni bölüm: 2 saat 12 dakika (reklamdan sonraki sahne tekrarlari dahil, youtube 2 saat 8 dakika)
Forumda kimsenin mi matematiği yok yahu.
Bir kanalın 1 saat içinde reklam verme hakkı 12 dakika. Reklamla birlikte dizi fragmanları var. Yaklaşık 1 dakika. Ve star sağolsun 2 dizinin fragmanını yayınladı reklamda hatta 3 bile olmuştur belki. Aramızda kalsın, medcezir, my, maç...
Yani O Ses'in en az 45 dakika vermesi gerek.
Yani Karadayı'ya nasıl 15x4=60 şeklinde kıyak geçtiysen O sese de 15x3=45 diye geçecektin.))))))))
Özet reklamı konusunda da Karadayı özeti bitiriyor jeneriği girip reklama dalıyo ya o reklamdan kazanılan para özetin reytinginden kazanılan para.
O Ses özetin 15.dakkasında reklam verdi sanırım. Bunun nedeni de Karadayının 45 dakikada kazandığı reytingi O ses 15 dakikada kazanıyor.
Zaten O sesin yüksek özet reytiglerine bakarsak ve 2 hafta önce Karadayı'nın O ses'in özetini a/b'de geçememesini de düşünürsek gayet mantıklı.![]()
Ben o rakamlari uydurmadim, reyting sonuclarindan hesapladim. Yani Star dedigin 45 dk. reklam vermedi![]()
Reyting sonuçlarından hesaplandığını ilkdefa gördüm ne hikmetse Karadayı düz hesap oluryor O ses'in reklamı az çıkıyor.Ben programı izledim daha ne olsun en az 45 net.
O ses 5 dakka reklam verse bile Karadayı'nın 1 saatlik reklam parasını karşılar.![]()
ya gerçekten reklam süresinden dolayı mı geçtiğini sanıyosunuz eğer öyleyse çok yanılıyosunuz reklamlar girmediği için reytinglere bişey olmazdı o ses en fazla 0.2-0.3 düşerdi belki e?yine geçemeyecekti karadayı niye tartışıyosunuz anlamadım![]()
bencede yok ama ozaman niye tartışıyosunuz ki biri jenerikten sonra vermeye tercih etti biride özette ne var bunda bukadarÖyle birsey iddia eden yok ortada. Neyse, uzatmaya gerek yok.