Çok aşırı değişikler olmazda birbirlerine yakın olurlar Ona bakarsak Çarşambada boş bir gün 2 veya 3 dizi var ama güçlü değillergüçlü bir dizi ya da program gelse çok rahat değişir pazartesi günü dengeler
Çok aşırı değişikler olmazda birbirlerine yakın olurlar Ona bakarsak Çarşambada boş bir gün 2 veya 3 dizi var ama güçlü değillergüçlü bir dizi ya da program gelse çok rahat değişir pazartesi günü dengeler
güçlü bir dizi ya da program gelse çok rahat değişir pazartesi günü dengeler
gönderme zatenorayaydı en baştaÇok aşırı değişikler olmazda birbirlerine yakın olurlar Ona bakarsak Çarşambada boş bir gün 2 veya 3 dizi var ama güçlü değiller
Cok olsa O Ses'ten ve Karadayi'dan alir ilk haftalarda, o izleyicide begenmezse geri döner. Begense bile Karadayi 9-9.5 reyting alir yine. O Ses'inde o kadar cok etkilenecegini sanmiyorum
karadayı da senaryo adına bişi kalmadı yeni bir şeyler üretemiyorlaar artık .)Yapma @xemrexxx Pazartesi en zorlu gün. Bunu yapma.Gelen yapımın Totalde Vadiden sonra en çok izlenen yapım, ABde direkt açık ara lider yapım olması gerekir.
Karadayı da harika gidiyor. Başka hangi gün olsa zirvede yer alırdı. En kötü ABde zirveyi kapardı ama zorlu günde çok iyi oranlar alıyor. Diğer günler bu reytingi alan açık ara 1. Oluyor.
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimleregönderme zatenorayaydı en baştabunu diyen kişilereydi
karadayı da senaryo adına bişi kalmadı yeni bir şeyler üretemiyorlaar artık .)
revan gerçekten o kadar zor ki sadece 3 yapım var: bbs-o ses-karadayı çok sağlıklı şekilde ölçülür bu ka fazla yapımla zorluğu
her hafta şu yapım gelse de çarşamba zirvede yer alsın diyenlereKimlere
Bende senin gibi diyorum işte Çarşambada boşluk var Kim gelirse gelsin zirveyi alır demiyorum farkındaysanher hafta şu yapım gelse de çarşamba zirvede yer alsın diyenlere
benim kastettiğim kişiler my 11 sf-kg-merhamet-py 6 reyting alırken çarşamba boşluk var diyenlerBende senin gibi diyorum işte Çarşambada boşluk var Kim gelirse gelsin zirveyi alır demiyorum farkındaysan
İşte o 3 yapım arasında ayakta kalmak zor.gönderme zatenorayaydı en baştabunu diyen kişilereydi
karadayı da senaryo adına bişi kalmadı yeni bir şeyler üretemiyorlaar artık .)
revan gerçekten o kadar zor ki sadece 3 yapım var: bbs-o ses-karadayı çok sağlıklı şekilde ölçülür bu ka fazla yapımla zorluğu
benim kastettiğim kişiler my 11 sf-kg-merhamet-py 6 reyting alırken çarşamba boşluk var diyenleronların derdi reytingle değil zirvedeki diziyle))))
Sabit alıyolar 8 -10 arası 2'side kim gelirse gelsin çok değişme olmuyor bi süpriz olmazsabenim kastettiğim kişiler my 11 sf-kg-merhamet-py 6 reyting alırken çarşamba boşluk var diyenleronların derdi reytingle değil zirvedeki diziyle))))
pazartesi söz sahibi 2 yapım var o ses ve karadayıİşte o 3 yapım arasında ayakta kalmak zor.
Diğer günler kaç dizi var ki? Her zaman tvde bir şeyler vardır. Ama söz sahibi olan en fazl 3 dizi/program vardır.
Şu an kim gelirse gelsin en iyi 3. Olur. Hatta 3. Bile olmayabilir çünkü O Ses özet var.
Cumartesi Fatih Harbiye yalnız kalırsa 11 reyting alır mı? Ve ya başka bir dizi.pazartesi söz sahibi 2 yapım var o ses ve karadayıbeni böyle sev onların yanında çok etkisizbak mesela cumartesi: şt-acun-fatih harbiye var as ve lale devri de çok iyi
pazar acun-küçük gelin var gb-sbsv dizileri bbs den çok daha iyi babam sınıfta kaldı var
cuma günü medcezir-karagül var yd-dila-hs iyi gidiyor tatar bbs seviyesinde
o dediğin hiç belli olmazCumartesi Fatih Harbiye yalnız kalırsa 11 reyting alır mı? Ve ya başka bir dizi.
Yalnız kalsalar bile çoğu dizi O Ses ve Karadayı seviyesine ulaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?