valla ramak kalmış burun farkı diyelim biz onaAb'de 9.99 almış yeni sezonda 10 alan Ab'de ilk dizi olcaktı Karadayı çok az kalmıştı be
biz ona nazarlık diyelim9.99'u 10 yapsalar ölürlermiydi acaba?10 olsa sevinecektim şimdi mutsuzum
Harbiden 9.99 nedir abi yaw düz hesap yap şunu9.99'u 10 yapsalar ölürlermiydi acaba?10 olsa sevinecektim şimdi üzgünüm
Ebru o kadar değilde Gökhan cuk diye oturduhakikaten acayip reytingler alıyor o ses bu sene gökhan ve ebru farkı diyelim
Hiç sorma bende ona kızıyorumBüyük Kampanya gelin sizde dizinizi 21'den 24'e kadar yayın AB reytinigini sadece 9.99 verelim.Bu fırsati kaçırmayın ah TNS ah!!!!
Ebru o kadar değilde G
ökhan cuk diye oturdu [/quot
ebruda sesiyle fark yarattı
karadayıya bak ya toplam süresi3 saat 10 dakika bu rekor sanırım ))) atv izin verse sabaha kadar yayınlanacak dizi ne günlere kaldık
toplam süre diyom hacı ))) 3 saat 10 dakika dizimi olur yine 2 saat 8 dakikada rekor sayılır. ay yapım bu işte dizi düşünce süresi uzuyor dizinin ilk bölümü bile bu kadar uzun değildi sanırım))))2 Saat 8 Dakika Yeni Bölüm Youtubeden Baktım çok fazla