Gelinlik yakişmişmıydıneler kaçırıyorsun nelerbir ayten var kızda bir göz var başkada bişey yok gece zifiri karanlıkta aytenle rahatça yolculuk yapabilirsin far gibin mübarek
Gelinlik yakişmişmıydıneler kaçırıyorsun nelerbir ayten var kızda bir göz var başkada bişey yok gece zifiri karanlıkta aytenle rahatça yolculuk yapabilirsin far gibin mübarek
Feride'nin bende kendini ifşa edeceği aklıma gelmemişti ama Feride, Serra'ya Turgut'un kendisine aşık oldugunu filan anlatacak(ben öyle umuyorum). Serra'ya ordan bir dem vuracaktır. Nasılsa Feride biliyor Serra ile Turgut'un arasının açık oldugunu
O bakiş bölüm sonu ilgi çeksin bakişiydi yeni bölüm girdiğinde o bakiştan esaret kalmazdediğin olay bana hiç mantıklı gelmedi feridenin öyle bir niyeti olsa serrayı dağa kaldırır gibi götürüp bir odaya hapsederek yiyecek gözlerle bakmaz daha zekice çaktırmadan serradan yanaymış davranarak ağzından laf almaya çalışırdı ..
bilemiyorum bizim senaryoları görünce bazen kendimi çok zeki hissediyorum nedendir bilinmez)
Gelinlik yakişmişmıydıAklıma sen geldin niyeyse
Ayten'in gelinlikli halinigelinlik yakışmazmı ayteni gören necdetin totosu tavana vuruyordu sevinçten demekki çok yakışmış)
kimi görünce aklına ben geldim ayteni görüncemi nejdeti görüncemi
Yalniz cok sasirdim @destere 'nin Karadayi izledigine. Beklemiyordum
boşuna uğraşma tuba yı heç sevmez gelir gelmez aldığı cezadan belli etmştir zatenYalniz cok sasirdim @destere 'nin Karadayi izledigine. Beklemiyordum
hayırlısı olsun koçum öyle diyosan öyledir ne diyim17 yıldır tanidiklarimizdan bi halt olmadi 5dk tanidiklarimizdan olur belki yegeenn
Ayten'in gelinlikli haliniHani diyordun ya "geçen sene" TİTREK AYTEN o lafın geldi(hala diyorsun umarim)
ben belli kalıpları olan biri değilim yeri gelince opera yeri gelince arabesk yeri gelince ankaralı turğutun türküleri eşliğinde çiftetelli oynarım
yani bağımsız takılırım belli bir kalıbım yoktur
boşuna uğraşma tuba yı heç sevmez gelir gelmez aldığı cezadan belli etmştir zaten
boşuna uğraşma tuba yı heç sevmez gelir gelmez aldığı cezadan belli etmştir zaten
evet zaten normalde hiçbir diziye sonradan başlayamam, genelde dizilerde başrole bakarım kenan varsa kesin izlerim genelde kaliteli yapımları tercih eder.Basindan beri izliyor musun peki?
Evet, maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?