Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok oraya kadar geçmene gerke yok avuntu reklamlarına yazarsınız.
Karadayı son sahnedeki çekimiyle yine kalitesini konuşturdu
Jenerik girip reklam verilmesi yeni bölüm reklamı sayılmasaydı, reytinglerdeki dizinin başlama saati jenerikle aynı olmazdiÇamur atayımda nerden olursa olsun felsefesi artık kaldı mı?
bu konudan anlaşılan pazartesi çok boş gün biri reklama girmeden diğeri adam gibi reyting alamaıyor
başkaları 3 yıldır bazı şeyleri görmüyor ben görmemezlikten gelmişim çok muoses reklama girdiğinde karadayı için farketmiyor ki
o ses reklamda olsada olmasada karadayı ortalama 10 reyting alıyor
karadayı reklama girdiğinde oses 13 reytinglere fırlıyor bunuda görmüyorsanız ben size bir şey demiyorum
Karadayı son sahnedeki çekimiyle yine kalitesini konuşturdu
Jenerik girip reklam verilmesi yeni bölüm reklamı sayılmasaydı, reytinglerdeki dizinin başlama saati jenerikle aynı olmazdiÇamur atayımda nerden olursa olsun felsefesi artık kaldı mı?
dizi hakkında aydınlandımson sahne sadece çekim açısından iyiydi o sahne normalde saçma bir sahneydi üç kişi bir kadını aynı odada yakalamışlar yiyecek gözlerle bakıyorlar o tarz malca bir senaryo hiç aklıma gelmemişti ben hakime hanımın daha mantıklı bir senaryoyla serra yı turguttan uzaklaştırıp mahirin kucağına atmasını bekliyordum ama kendisininde olayın içinde olduğunu serraya göstererek aptallık yaptı
ya da senaryoyu yazan malın teki ..
Feride'nin bende kendini ifşa edeceği aklıma gelmemişti ama Feride, Serra'ya Turgut'un kendisine aşık oldugunu filan anlatacak(ben öyle umuyorum). Serra'ya ordan bir dem vuracaktır. Nasılsa Feride biliyor Serra ile Turgut'un arasının açık oldugunuson sahne sadece çekim açısından iyiydi o sahne normalde saçma bir sahneydi üç kişi bir kadını aynı odada yakalamışlar yiyecek gözlerle bakıyorlar o tarz malca bir senaryo hiç aklıma gelmemişti ben hakime hanımın daha mantıklı bir senaryoyla serra yı turguttan uzaklaştırıp mahirin kucağına atmasını bekliyordum ama kendisininde olayın içinde olduğunu serraya göstererek aptallık yaptı
ya da senaryoyu yazan malın teki ..
dizi hakkında aydınlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?