4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
destere hurem var buna nie bakion

hürrem çarşamba günü, ama pazartesilerin kralı bundan sonra sultandır hürrem ise zaten bir efsane
))

- - - Ekleme - - -

sultan beklentinn aksine düşmüş yga nın heyecanlı fragmanı nedeniyle olabilir sonunda sultan bile kocayı buldu ben bir karı bulamadım

nesi düşmüş emre geçen hafta 8. di bu hafta 7.9 yani 001 lik bir düşüş var oda belki izleyicilerden birakaçı amel olup tuvalete gittilerde o ara ölçüldü
))

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.93 , 2) FOX: 5.71 , 3) SHOW: 4.15

sultan süper gidiyor yine 9 küsür totalde reytingler muhteşem
))

beyazsoy nerde
))) ab grubu 10 gelir

22.00 - 23.00 1) SHOW: 8.61 , 2) KANALD: 7.55
23.00 - 00.00 1) KANALD: 8.6 , 2) FOX: 6.58

yukarda gecen haftanin sonucları .. buna göre daha ikinci haftasında düşen diziden hayır gelmez.
))))))

bu alemde tek sultan hürremdır
)))))))))

hurremi nurgul sultan mi ?

elmayla armutları karşılaştırmıyorum bu sultan ... hürrem sultanın cariyesi bile olamaz
))

- - - Ekleme - - -

geçen hafta reklamsızdı bu hafta yine 10 gelecek ab grubu ..

yga daki sultan benden önce evlenirse forumu bırakırım

- - - Ekleme - - -

yga daki sultan benden önce evlenirse forumu bırakırım

sultanı izledim ama pek parlak görmüyorum . yarın düşebilir

elmayla armutları karşılaştırmıyorum bu sultan ... hürrem sultanın cariyesi bile olamaz
))

- - - Ekleme - - -

geçen hafta reklamsızdı bu hafta yine 10 gelecek ab grubu ..

izleyecek kadar sabrın yok. ama fazla reklam koymamıslardır . sultan bitmiştir iki üç bölüme kalmaz nakalvt olur

Sultan'ın düşüşü konusunda saçma sapan konuşmayalım, geçen haftaya göre en az kayıp yaşayan Sultan olmuş.
Diğer programlar düşmemiş gibi düşmüş diyorsunuz.

Sultan'ın düşüşü konusunda saçma sapan konuşmayalım, geçen haftaya göre en az kayıp yaşayan Sultan olmuş.

endgame yorum yaptı sığınaklara deprem olACAK çığ da düşebilir

aynen katılıyorum sultan çok başarılı reytingler alıyor geçen haftada süper sonuçlar aldı bu haftada öyle ilk başladığında 4 reytingi geçmez diyenler şimdi 0.1 lik düşüşe çökmüş diyorlar
))

sultan aldığı oranlarla herkesi ters köşe yaptı....

O kadar da az değil tabi destere ama en az düşen dediğim gibi.
0,80 reytinglik bir düşüş var anlık reytinglere inanırsak.

düşecek merak etme şivesini beceremiyorlar nerden biliyon diye sor sokağın altı batman-diyarbakırlı mahallesi

Sultan yine iki grupta da en çok izlenen dizi oldu, acaba Sultan efsanesi ne kadar sürecek ?

Konuya anket eklendi
Reytingler açıklanır açıklanmaz burada olacak

sultan izledimi idare eder pt2 için ağır bi dizi olmuş bir an önce pt1e alınmalı oda büyük ihtimal perşembe olur

Bir Çocuk Sevdim düşmüş. Yer Gök Aşk a/b'de yükselmiş.