4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
LM'nin sezon finali kötü gitmiş

destere hurem var buna nie bakion

hürrem çarşamba günü, ama pazartesilerin kralı bundan sonra sultandır hürrem ise zaten bir efsane :)))

- - - Ekleme - - -

sultan beklentinn aksine düşmüş yga nın heyecanlı fragmanı nedeniyle olabilir sonunda sultan bile kocayı buldu ben bir karı bulamadım:(:(:(

nesi düşmüş emre geçen hafta 8. di bu hafta 7.9 yani 001 lik bir düşüş var oda belki izleyicilerden birakaçı amel olup tuvalete gittilerde o ara ölçüldü :)))

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.93 , 2) FOX: 5.71 , 3) SHOW: 4.15

sultan süper gidiyor yine 9 küsür totalde reytingler muhteşem :)))

beyazsoy nerde :)))) ab grubu 10 gelir

22.00 - 23.00 1) SHOW: 8.61 , 2) KANALD: 7.55
23.00 - 00.00 1) KANALD: 8.6 , 2) FOX: 6.58

yukarda gecen haftanin sonucları .. buna göre daha ikinci haftasında düşen diziden hayır gelmez.
:)))))))

bu alemde tek sultan hürremdır :))))))))))

hurremi nurgul sultan mi ?

elmayla armutları karşılaştırmıyorum bu sultan ... hürrem sultanın cariyesi bile olamaz :)))

- - - Ekleme - - -

22.00 - 23.00 1) SHOW: 8.61 , 2) KANALD: 7.55
23.00 - 00.00 1) KANALD: 8.6 , 2) FOX: 6.58

yukarda gecen haftanin sonucları .. buna göre daha ikinci haftasında düşen diziden hayır gelmez.
:)))))))

bu alemde tek sultan hürremdır :))))))))))

geçen hafta reklamsızdı bu hafta yine 10 gelecek ab grubu ..

yga daki sultan benden önce evlenirse forumu bırakırım:d

- - - Ekleme - - -

yga daki sultan benden önce evlenirse forumu bırakırım:d

elmayla armutları karşılaştırmıyorum bu sultan ... hürrem sultanın cariyesi bile olamaz :)))

- - - Ekleme - - -

geçen hafta reklamsızdı bu hafta yine 10 gelecek ab grubu ..

izleyecek kadar sabrın yok. ama fazla reklam koymamıslardır . sultan bitmiştir iki üç bölüme kalmaz nakalvt olur

Sultan'ın düşüşü konusunda saçma sapan konuşmayalım, geçen haftaya göre en az kayıp yaşayan Sultan olmuş. :) Diğer programlar düşmemiş gibi düşmüş diyorsunuz. :D

Sultan'ın düşüşü konusunda saçma sapan konuşmayalım, geçen haftaya göre en az kayıp yaşayan Sultan olmuş. :) Diğer programlar düşmemiş gibi düşmüş diyorsunuz. :D

aynen katılıyorum sultan çok başarılı reytingler alıyor geçen haftada süper sonuçlar aldı bu haftada öyle ilk başladığında 4 reytingi geçmez diyenler şimdi 0.1 lik düşüşe çökmüş diyorlar :)))

sultan aldığı oranlarla herkesi ters köşe yaptı....

aynen katılıyorum sultan çok başarılı reytingler alıyor geçen haftada süper sonuçlar aldı bu haftada öyle ilk başladığında 4 reytingi geçmez diyenler şimdi 0.1 lik düşüşe çökmüş diyorlar :)))

O kadar da az değil tabi destere ama en az düşen dediğim gibi. :) 0,80 reytinglik bir düşüş var anlık reytinglere inanırsak. :)

düşecek merak etme şivesini beceremiyorlar nerden biliyon diye sor sokağın altı batman-diyarbakırlı mahallesi:D

Sultan yine iki grupta da en çok izlenen dizi oldu, acaba Sultan efsanesi ne kadar sürecek ?

sultan izledimi idare eder pt2 için ağır bi dizi olmuş bir an önce pt1e alınmalı oda büyük ihtimal perşembe olur