4 Eylül 2019 Çarşamba Reyting Sonuçları

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,672
Reaksiyon puanı
56,827
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Evet ben 44’e kadar ara ara izledim ve toparlamıştı. BANA GÖRE gayet güzel yazıyordu. En azından şiddetten kaçan kadını kurtaran erkeği romantik yazdı. Ortiler gibi Tahir’i maço, şiddete meyilli biri yazmadı. Tahir şiddet uygulamıyordu belki ama Nefes’e psikolojik olarak zor anlar yaşattı. En basitinden ilk bölümde sürekli kolundan tutup karısı mısın diye zorlaması. Öyle bir kadına böyle davranılmazdı. Erkan Birgören çok güzel sahneler de yazdı ama bir yere kadar.

Ama 44’ten sonra Vedat’ı öldürerek ve Nefes’i işlevsizleştirerek ana hikaye bitti. Bu da Osman Sınav’ın öyle buyurmasıyla oldu. İrem’le yaşadığı sorunlardan dolayı yavaş yavaş Nefes’in sonunu hazırladı. Setten birinin fanlara verdiği bilgiye göre İrem’le son anda anlaşma sağlandı yoksa sezon finalinde Nefes ölecekti. Hazan’ın da Tahir için geldiği belliydi. Dün ise son yarım saat dışında güzel bölümdü. Ama dansöz ve bar sahnesi olmadı cidden. Aslında o şiddetten kaçan kızın hikayesi güzel ama dansöz ve sonrasındaki sahneler kötüydü.

Hayır Tahir hiç şiddete meğilli bir adam değildi ki konuyu bilmiyordu öğrenmek adına soruyordu o zaman Tahir sert bir adamdı ama asla durduk yere şiddet uygulayan bir adam değildi ki Vedatın ölmesi iyi oldu ama niye dersen Vedat yapabileceği herşeyi yapmıştı yapacağı bişiy kalmamıştı.

Evet İrem konusunu biliyorum tartışma olmuş galiba aralarında Osman sınavda çıkartmak istemiş Hazanın Tahire geldiğini düşünmüyorum ben çünkü Tahir için gelseydi nenesine adam evli dedirtmezlerdi ben Hazanın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum dünki bölüm aynen eğer son yarım saat olmasaydı zirvede olurdu Sak
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,527
Reaksiyon puanı
9,533
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Ömer Sınav haftaya biraz daha fazla ağlat kızları belki yükselirsin :)