Masterchef az az izliyorum.FOX;un yemek programı tutmamış
Seda bitik zaten.
MASTER için ne diyorsun.
Sezon içinde yine 4-5 alır, zaten şu anki en iyi yemek programı.
Masterchef az az izliyorum.FOX;un yemek programı tutmamış
Seda bitik zaten.
MASTER için ne diyorsun.
Hahahaha kudurtucu
Sürmeyecek gibi o zamana kadar.Ocaktan önce bitmesede bir işe yarasa bari Hanzo gelene kadar kalabalık etsin onun görevi bu@Aserat
Afilli Aşkı şuan Çakma Karadenizi haklıyor diye tutuyorum ama Hanzo Burak gelince ocakta işler değişir ozaman @Yiğitt i biz haklarızSürmeyecek gibi o zamana kadar.Fanları büyük tepkili.
İşte bu yüzden Afili Aşk.
https://twitter.com/x/status/1169512453375438848
Dur daha önce Kuzgun'u da haklayacaz.Hanzo Burak'ı da garanti sanmayın, patlayabilir çakma Ertuğrul.
Halk Afili Aşk'ı bağrına bastı.@Yiğitt
Kuzgun, Kurşun ve Afili Aşk günü kardeş kardeşe paylaşabilirler. Gerisi sizin olsunAfilli Aşkı şuan Çakma Karadenizi haklıyor diye tutuyorum ama Hanzo Burak gelince ocakta işler değişir ozaman @Yiğitt i biz haklarız
TRT1'in Doğu dizisi 'Benim Adım Melek' de çarşamba diyorlar.
Aynen şu anda Çarşamba'dan başka boş günü yok Fox'un.
TRT1'in Doğu dizisi 'Benim Adım Melek' de çarşamba diyorlar.
Zaten izleme ihtimalim yokmuş iyiki söz vermemiş anti takılmışım çünkü iki dizim varAynen şu anda Çarşamba'dan başka boş günü yok Fox'un.Ortalık karışacak bu sezon
3 kez üst üste izledim, muhteşem ya.
Bana göre Vedat’ın öldüğü 44.bölümle dizi finalini yaptı. Ki son sahnesi de final gibiydi. Ondan sonra yeni oyuncular, yeni hikayeler getirdiler ama gittikçe düştü. İrem Helvacıoğlu ile yaşanan sorunların da etkisi vardı tabi Osman Sınav inatla yeni isimler getirip Nefes’i geri plana attı. Osman Sınav hala nasıl devam ediyor cidden saçmalık.
Benim öyle bir yetkim yok zaten banlamak için ben senin için söyledim yanlış anlama
Evet ben 44’e kadar ara ara izledim ve toparlamıştı. BANA GÖRE gayet güzel yazıyordu. En azından şiddetten kaçan kadını kurtaran erkeği romantik yazdı. Ortiler gibi Tahir’i maço, şiddete meyilli biri yazmadı. Tahir şiddet uygulamıyordu belki ama Nefes’e psikolojik olarak zor anlar yaşattı. En basitinden ilk bölümde sürekli kolundan tutup karısı mısın diye zorlaması. Öyle bir kadına böyle davranılmazdı. Erkan Birgören çok güzel sahneler de yazdı ama bir yere kadar.Ne oldu Erkan toparladı diyodun Özgürşaka bir yana dün bar sahnesi dansöz sahnesi olmamalıydı
bunlar dışında güzeldi aslında sana katılıyorum Osman hocayı anlamıyorum niye bu inadı yapıyor bide
şu var Osman sınavın iki parmak kırdık sözüde dünki ratinglere yansıdı bence
Sağ ol canım aslında SAK analizimde 5 küsür yakalıyordu ancak ben merak edenler de olmuştur kanısıyla bir tık yüksek verdim yoksa 5,65 - 5,75 bandı arası çıktı bende
19 Eylül'de görüşürüz canımÖnce seni haklamak lazım.Niye kalp attın şu mesaja.ss @Yiğitt
Aman canım alt tarafı dizi nesini yanlış anlıyayım.Twitter dan kopyala yapıştır yaptığım için böyle bir oluştu.Yetkiniz olsa kullanır mıydınız?Bana göre Vedat’ın öldüğü 44.bölümle dizi finalini yaptı. Ki son sahnesi de final gibiydi. Ondan sonra yeni oyuncular, yeni hikayeler getirdiler ama gittikçe düştü. İrem Helvacıoğlu ile yaşanan sorunların da etkisi vardı tabi Osman Sınav inatla yeni isimler getirip Nefes’i geri plana attı. Osman Sınav hala nasıl devam ediyor cidden saçmalık.
Benim öyle bir yetkim yok zaten banlamak için ben senin için söyledim yanlış anlama
KullanmazdımAman canım alt tarafı dizi nesini yanlış anlıyayım.Twitter dan kopyala yapıştır yaptığım için böyle bir oluştu.Yetkiniz olsa kullanır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?