4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Stv'de girmiş listeye Meraklı Köfteci ile :) Seksenler bu hafta geçen sezonki reytinglerine dönecek gibi. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21.00-22.00 arası 10'u bulur diye tahmin ediyorum.

Ustura Kemal'in reytingleri ilk bölüm gazı tamamen.

Sudan Bıkmış Balıklar ortadan kayboldu dizinin yayından kaldırılması yakın gibi gözüküyor keşke sezon finali yapıp gelecek yaz devam etse.

Star, Sudan Bıkmış Balıklar'ın yerine Ağır Roman'ı getirecek büyük ihtimal ama Ağır Roman'ın da şansı neredeyse hiç yok. Bence yapılacak en mantıklı iş İşler Güçler'i Salı yayınlamak olur. İşler Güçler'i prestij için yayınlayacak zaten ve başka bir dizinin Salı günü başarılı olması çok zor. Bu durumda İşler Güçler'i Salı yayınlamak mantıklı bence. Zaten ŞL maçları gelecek 2-3 haftada bir. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21.00-22.00 arası 10'u bulur diye tahmin ediyorum.

Ustura Kemal'in reytingleri ilk bölüm gazı tamamen.

Sudan Bıkmış Balıklar ortadan kayboldu dizinin yayından kaldırılması yakın gibi gözüküyor keşke sezon finali yapıp gelecek yaz devam etse.

Star, Sudan Bıkmış Balıklar'ın yerine Ağır Roman'ı getirecek büyük ihtimal ama Ağır Roman'ın da şansı neredeyse hiç yok. Bence yapılacak en mantıklı iş İşler Güçler'i Salı yayınlamak olur. İşler Güçler'i prestij için yayınlayacak zaten ve başka bir dizinin Salı günü başarılı olması çok zor. Bu durumda İşler Güçler'i Salı yayınlamak mantıklı bence. Zaten ŞL maçları gelecek 2-3 haftada bir. :)
Aslında Hayatımın Rolü salıya kaydırılsa ab grubunda ilk 15'e girerler bence

Ustura Kemal söylediğim gibi ortalama reytinglerle başlamış, abartıldığı kadar yüksek değil. İleride ne olur bilinmez diziyi izleyemiyorum fikrim yok.

ÖBGZK gayet normal reytinglerle başlamış. İlk bölüm ve özetsiz. Haftaya 10'u geçeceği kesin.

SBB geçen haftadan daha da düşük alacak gibi. Star yakında dehler.

Yaz Dizileri olan Hayatımım Rolü ve Sudan Bıkmış Balıklar zaten TNS reytingleri belli olacak. Çünki, Pazartesiye gelecek olan O Ses Türkiye Ekimde, Salıya gelecek olan Ağır Roman ise 25 Eylülde başlayacak. Yani en az 2-3 hafta bu dizilerin TNS çizelgesini göreceğiz. Ama bence orda da böyle olurlar. En mantıklısı bu iki dizinin PT2`ye kaydırılması, ya da Ozanın söylediği gibi Sezon Finali yapıp Mayıs gibi başlaması :)

Aslında Hayatımın Rolü salıya kaydırılsa ab grubunda ilk 15'e girerler bence

O Ses Türkiye gelince Hayatımın Rolü ve Sudan Bıkmış Balıklar %100 final yapacak. Başka seçenekleri yok.

Ben İffet'i de final yaparlar diye düşünüyordum ama Star İffet'i bırakmayacak gibi. O Ses Türkiye'nin ardından yayınlanmaya devam eder benim fikrim...

acun salıda olmalı acunu merakla beklıom
Zaten ilişmediyi bir Salı kalmış :D Show tutmayan dizilerinin yerine yayınlıyordu. Çarşamba ve Perşembe bile yayınlandı :D Ama Starın dizileri tutar ve 3 gün olarak kalır. Ama bence 2 gün olmalı. Starın kalitesi açısından

O Ses Türkiye gelince Hayatımın Rolü ve Sudan Bıkmış Balıklar %100 final yapacaki. Başka seçenekleri yok.

Ben İffet'i de final yaparlar diye düşünüyordum ama Star İffet'i bırakmayacak gibi. O Ses Türkiye'nin ardından yayınlanmaya devam eder benim fikrim...
bende öyle düşünüyorum İffet devam etmeli de çünkü senarist ve yönetmen değişti konuda ciddi bir torparlanma oldu ve diziye birçok oyuncu girdi :9

Sudan bıkmıŞ Balıklar yaz sezonunun en iyi işlerindn biriydi bence,ve hala izliyorum,star tv bu diziye şans tanımalı hemen final yapmamalı,araf zamanı dizisi bile reytingleri kötü olmasına rağmen 30 bölüm sürdü nerdeyse,fox tv butn dizilerine şans weriyor,star ise elinin tersine atıyor,hayatımın rolüde aynı şekilde bitmemeliler.

Bence en iyi fikir Sudan Bıkmış Balıkları günlük dizi olarak yayınlamaları. O zaman izlenir. 13.30-15.00 arası yayınlayabilir Star

Sudan bıkmıŞ Balıklar yaz sezonunun en iyi işlerindn biriydi bence,ve hala izliyorum,star tv bu diziye şans tanımalı hemen final yapmamalı,araf zamanı dizisi bile reytingleri kötü olmasına rağmen 30 bölüm sürdü nerdeyse,fox tv butn dizilerine şans weriyor,star ise elinin tersine atıyor,hayatımın rolüde aynı şekilde bitmemeliler.

hayatımın rolu 100 program ıcınden ıkıncı oldu 5 yakın bı oranda ama balıklar dusuo hayatımın rolu kemıklesmıs 4 5 arası ...

Balıklar cumartesiacunun arkası iyi gider

ÖBZK geçen sezon 15 reytingle başlamıştı,bu sezon ise çok vasat.10 alırsa ne mutlu dicez duRuma geldik.

hayatımın rolu 100 program ıcınden ıkıncı oldu 5 yakın bı oranda ama balıklar dusuo hayatımın rolu kemıklesmıs 4 5 arası ...

Balıklar cumartesiacunun arkası iyi gider
Cumartesi 1 Erkek 1 Kadın yayınlanmalı bence. Normalde bile 5 reytingi gören dizi Acunun ardından AB`de 6ya kadar çıkabilir.
Sudan Bıkmış Balıklar günlük dizi olarak devam etmeli