ODA BAŞARI kşmse yapamıyor onu tebrıkler atvye
ODA BAŞARI kşmse yapamıyor onu tebrıkler atvye
İlk 2 sezona (fragmanlarına bakarak) söylüyorum fena değildi hiç izlemedim ama 3. Sezonu da izlemedim ama fragmanlarından belli suyu çıktığınınkakmasada olur güldürcek yapım yok bence
kanal d e eskileri ısıtıp ısıtıp koyuyorİlk 2 sezona (fragmanlarına bakarak) söylüyorum fena değildi hiç izlemedim ama 3. Sezonu da izlemedim ama fragmanlarından belli suyu çıktığının
Bence kanal Menajerimi Ara için pazar taktiğini uygulansın . Babili de severim onun içinde cumartesi taktiğini uygulansın yükselir benceStar'ın pazar günü kemik kitlesi olduğunu filmin aldığı sonuçlardan görüyoruz ama anlamak istemeyen elli haftada yine anlamaz..
7. Koğuştaki Mucize TV'de ilk kez yayınlansa zirve ortağı olabilirdi geçen ay boşa harcandı.
menejerimi ara bu seferde showe tv ye ezilir..Bence kanal Menajerimi Ara için pazar taktiğini uygulansın . Babili de severim onun içinde cumartesi taktiğini uygulansın yükselir bence
hercai bende yapar diyorumda..yapımcı yapmayacak dedi..Ve bence Atv finali böyle olacak
Maria ile Mustafa>Hercai
Bence Masumlar Apartmanı kadar ezilmez 4 alır bence Ve bu arada masumlar apartmanı nı da çok seviyorum 3 salı dizimi kaçırmadan izlerim Menajerimi Ara =Masumlar Apartmanı=Hekimoğlumenejerimi ara bu seferde showe tv ye ezilir..
Kanalın sahibi o sanki 1,2 aya final bence bi tane dizisi daha vardı kanalın hiç fragmanına bile bakmadığım o eylül demi ne başladı Kasım da final yaptı yerini kuruluşa bıraktıhercai bende yapar diyorumda..yapımcı yapmayacak dedi..
arızanın kitlesi oluştu...starın dizis kıtlesi az ..çook kaliteli ama izlenmiyor..atvde edhoda başlayacak star dizisi dahada ezilecek..Bence Masumlar Apartmanı kadar ezilmez 4 alır bence
Bence pazarı denesin stararızanın kitlesi oluştu...starın dizis kıtlesi az ..çook kaliteli ama izlenmiyor..atvde edhoda başlayacak star dizisi dahada ezilecek..
hangi dizi oKanalın sahibi o sanki 1,2 aya final bence bi tane dizisi daha vardı kanalın hiç fragmanına bile bakmadığım o eylül demi ne başladı Kasım da final yaptı yerini kuruluşa bıraktı
star dizside yapımcı izin vermiyor..Bence pazarı denesin star
Karadeniz dizisiydi galiba ne adını karadeniz koydum mu neydihangi dizi o
sen anlat karadenızmı o dizi 3.sezonda bitti..Karadeniz dizisiydi galiba ne adını karadeniz koydum mu neydi
Günlere yapımcılar mı izin veriyor 😵star dizside yapımcı izin vermiyor..
ben öyle duydum..okudumGünlere yapımcılar mı izin veriyor 😵
Heh osen anlat karadenızmı o dizi 3.sezonda bitti..
EKIMDE BAŞLAMADIKI OCAKDA BAŞALDI SANIRIM 3 SEZON DEVAM ETTİ...