4 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
TV YOK

Erken kalkan yol alır demiş ünlü bir alman disiplini öğretisinde, ne diyelim.. :A @Sherlock
Söz konusu Alman disiplini ise durum tam olarak @Tolstoyevski hocamızın dediği gibi gerçekleşir, her şey erkenden halledilir, "zaman" son derece hassas bir konudur, zaten bu konu açılmadan önce muhtemelen "33" kere kontrolden geçmiştir...

SicMundus.jpg

arıza 5.07 total ab 5.09 abc 5.57 tüm gruplarda ikinci ,,, master tum gruplarda birinci.

• Beğendim
Reactions: STAR
marıa mustafa total 3.04 ab 1.11 özeti fazla izlenmiş abc 1 1.95 sıradan bir diziydi yayından kalkar

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Maria ile Mustafa Totalde 3.04 almış 7. olmuş ab de 1.11 almış 24. Olmuş özeti daha çok izlenmiş 1.17 almış 21.olmuş özetle yakında final. final yapmadan yayından bile kaldırılabilir :A

• Beğendim
Reactions: Doğan
Maria ile Mustafa Totalde 3.04almış 7 olmuş ab de 1.11 almış 24. Olmuş özeti daha çok izlenmiş 1.17 almış 21.olmuş özetle yakında final. final yapmadan yayından bile kaldırılabilir :A
aynen katılıyorum atvde birinci yapamak istemiş

Star'ın pazar günü kemik kitlesi olduğunu filmin aldığı sonuçlardan görüyoruz ama anlamak istemeyen elli haftada yine anlamaz..

7. Koğuştaki Mucize TV'de ilk kez yayınlansa zirve ortağı olabilirdi geçen ay boşa harcandı.

Bu günde hala büyük boşluk olduğu için Öğretmen iyi gider diye düşünüyorum ama ilk bölümde maç nedeniyle yüksek başlayamaz sanırım.