Söz konusu Alman disiplini ise durum tam olarak @Tolstoyevski hocamızın dediği gibi gerçekleşir, her şey erkenden halledilir, "zaman" son derece hassas bir konudur, zaten bu konu açılmadan önce muhtemelen "33" kere kontrolden geçmiştir...Erken kalkan yol alır demiş ünlü bir alman disiplini öğretisinde, ne diyelim.. @Sherlock
Bayağı erken olmuş evet ama 15.00 dememiş miydik zaten.
Aynen öyle dedik. Sadece ben 15.56 yapınca Aserat çemkirmişti, benden daha erken açanı görünce sevindimBayağı erken olmuş evet ama 15.00 dememiş miydik zaten.
aynen katılıyorum atvde birinci yapamak istemişMaria ile Mustafa Totalde 3.04almış 7 olmuş ab de 1.11 almış 24. Olmuş özeti daha çok izlenmiş 1.17 almış 21.olmuş özetle yakında final. final yapmadan yayından bile kaldırılabilir
Evet birinci yapmış ama sondan birinciaynen katılıyorum atvde birinci yapamak istemiş
ODA BAŞARI kşmse yapamıyor onu tebrıkler atvyeEvet birinci yapmış ama sondan birinci
Çghb bitsin artık rakipsiz 5 alan yeni hayat gelsin en azından 4 alsında sezon sonuna kadar gitsinçok güzel hareketeler total 2.63
ab 2.11
abc 1 2.48
kakmasada olur güldürcek yapım yok benceÇghb bitsin artık rakipsiz 5 alan yeni hayat gelsin en azından 4 alsında sezon sonuna kadar gitsin