4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Necati Şaşmaz ve Kutsi'yi seslendiren aynı kişi mi? :D

Kuzey Güney Totalde 5ci mi? 3cü demek istedin herhalde. Sana listede kaçıncı oluyor diye sormadım.

Star sadece transfer ve maçlarla ayakta duruyor şu an. Kendi yaptığı yapımların hepsi çöktü. Maça rağmen 2ci sırada yer aldı. Daha neyin inadı bu anlamadım? Liste ortada. Daha fazla söze gerek yok. Star birinci olursa onu da tebrik ederiz. Şu an öyle bi şey olmadığına göre konuşmaya gerek yok

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]03.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:58:27[/TD]
[TD="align: center"]23:15:14[/TD]
[TD="align: center"]4,39[/TD]
[TD="align: center"]11,48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuzey A/B'de 3.oldu.
Ayrıca bu işi direk nakit paraya dökecek olursak elbette en karlı çıkan kanal hep Kanal D.Sonuçta kendi yaptırıyor dizilerini falan.
Ama reytinge baktıgımızda Star bu hafta çok rahat geçecek Kanal D'yi.
Aynı şekilde haftayada o zamanda milli maç var.Sonraki haftada var.Sonra Galatasay maçı falan var.Yani sürekli maç var.

Maç Rölanti Başladı Dizi İzlenir Büyük İhtimal :)

ben hiç öyle demiyordum. hatta son yaz başlamadan önce kanal d ye salı günü birinci olur diyordum yazılarım duruyor.

kanal dnin geçen senelerden devam eden çok dizisi oldugundan çok dizi almadıgından seçerek dizi aldıgından düşük reytingli dizileri pek olmuyor annem uyurkeni saymıyorum :)))) ama diiğer kanalların devam eden dizileri olmadıgından önüne ne gelirse ekrana sürmek mecburiyeti var.
Arka Sokaklar 7 yıllık, ÖBGZK 3 yıllık, Kuzey 2, Yalan Dünya 2, UEK 2, Kanıt 3 yıllık. Ve Kanal D transfersiz hala birinci. Daha fazla söze gerek yok.

Hiçbir şey demiyorum Starın yaptığı yığınla transferin sadece birini ( Muhteşem Yüzyılı ) yapsaydı Kanal D yine zirvede yer alırdı. Ama bu sefer açık ara fark atardı. Ama kendi yapımlarıyla bunu başarıyor zaten

Arka Sokaklar 7 yıllık, ÖBGZK 3 yıllık, Kuzey 2, Yalan Dünya 2, UEK 2, Kanıt 3 yıllık. Ve Kanal D transfersiz hala birinci. Daha fazla söze gerek yok.

Hiçbir şey demiyorum Starın yaptığı yığınla transferin sadece birini ( Muhteşem Yüzyılı ) yapsaydı Kanal D yine zirvede yer alırdı. Ama bu sefer açık ara fark atardı. Ama kendi yapımlarıyla bunu başarıyor zaten

Yalan Dünya geçen sezonun ortalarında başlamıştı :) 0.5 sezonluk yani :)

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]03.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:58:27[/TD]
[TD="align: center"]23:15:14[/TD]
[TD="align: center"]4,39[/TD]
[TD="align: center"]11,48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuzey A/B'de 3.oldu.
Ayrıca bu işi direk nakit paraya dökecek olursak elbette en karlı çıkan kanal hep Kanal D.Sonuçta kendi yaptırıyor dizilerini falan.
Ama reytinge baktıgımızda Star bu hafta çok rahat geçecek Kanal D'yi.
Aynı şekilde haftayada o zamanda milli maç var.Sonraki haftada var.Sonra Galatasay maçı falan var.Yani sürekli maç var.
Yahu ben liste olarak değil Prime Time olarak kast ettim. Ana Haberleri ve özetleri hesaba katarsan Ooooo

Maç olmasa vadi 16 yı görecekti inanılmaz bi bölüm

revan bir satırın bir satırını tutmuyor :))) hem diyorsun muhteşemi alsa birinci olurdu hemde bir üsteki satırda kanal dbirinci diyorsun karar ver kanal d birinci mi :)))
kanal d özelikle ekim ayında birinciliği unuttsun star açı ara birinci. 2 milli maç 4 avrupa kupası maç. acun muhteşemle birinciği alacak fazla umutlu olma üzülürsün :))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy