4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suskunları izliyodum demin.
Bence bir saçmalık var Ecevit Ahu'ya inanmıyo gidiyo o kadının sözüne inanıyor.
Ayrıca Bilal'in o mekanın yanma sahnesi fena efekt kokuyodu.
Bence dizi senaryo bakımından ilk sezona göre daha zayıf.

Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten

sen geçen haftadan bahsediyorsun. bu hafta star rahat 1. olacaktır. abde ilk 4ü star kaplar :)

Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten

- - - Ekleme - - -

2. derken en kötü?
Kuzey Güney?
Arka Sokaklar?

Bunlar ikincimi oluyor.Kabullenin artık Kanal D'nin zirve kanal olma vapuru kalkalı çok oldu.Bidahada zor yakalar o vapuru.
Ayrıca Kanal D ikinci olrkende Star ve ATV ilk 100'e giremiyor demi.

sen geçen haftadan bahsediyorsun. bu hafta star rahat 1. olacaktır. abde ilk 4ü star kaplar :)
Sanmıyorum. O Ses Türkiye yine aynı oranları alsa bile bu hafta Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya A/B`de yükselen yapımlar olacak. Muhteşemde ise az da olsa düşüş var. Ama bu hafta Starın maçı da var. Acun Yeteneği yükseldi geçen hafta ama bu hafta tekrar düşebilir. Bekleyip Görelim. Zaten Kanal D ve Star ikisi de sevdiğim kanal. İzlediğim yapımlar var ikisinde de. Ben isterim ki, Totalde Kanal D, A/B`de Star birinci olsun.

Ağır Roman sürpriz yapabilir 4.5e yaklaşmış anlıklarda.Star Perşembe günleri ilk 10da olursa çok iyi olur.
Hayatımın Rolü Perşembeye alındığına göre Ağır Romana ne olacak?

beyazsoy, sence kanal d revenge dizisini erken alir mi yayina?? çunku bu sonuclar kanal d'yi tatmin etmiyordur... beyazsoy, kanal d ne yapmali...

o dizinin başlayacağı şüpeli gibime geliyor. ama kanal dnin fazla bir hamle yapabileceğini sanmıyorum. bu yıl planları yapıldı . ekim ayında kanal d ikinciliğe düşecek star da ekim ayında 6 maç var . kannal d ilk defa ikinciliğe düşünce bir hamle yapmak isteyecek gibi

2. derken en kötü?
Kuzey Güney?
Arka Sokaklar?

Bunlar ikincimi oluyor.Kabullenin artık Kanal D'nin zirve kanal olma vapuru kalkalı çok oldu.Bidahada zor yakalar o vapuru.
Ayrıca Kanal D ikinci olrkende Star ve ATV ilk 100'e giremiyor demi.
Arka Sokaklar totalde 2ci, Kuzey Güney de A/B`de. Tablo ortada zaten. Görmediğin belli. Totalde Kanal D fark atmış. A/B`de de zirvede. Starla aralarında 0.60 fark var. Bu fark kapanır mı kapanmaz mı bilinmez. Ama Star A/B`de ikinci oldu. Hem de maça rağmen. Maç olmasa Kanal D`yi geçme şansı hayatta yok. Hoş maç varken de geçemiyor ya

Sanmıyorum. O Ses Türkiye yine aynı oranları alsa bile bu hafta Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya A/B`de yükselen yapımlar olacak. Muhteşemde ise az da olsa düşüş var. Ama bu hafta Starın maçı da var. Acun Yeteneği yükseldi geçen hafta ama bu hafta tekrar düşebilir. Bekleyip Görelim. Zaten Kanal D ve Star ikisi de sevdiğim kanal. İzlediğim yapımlar var ikisinde de. Ben isterim ki, Totalde Kanal D, A/B`de Star birinci olsun.

Kuzey Güney bir daha yükselemez.Kuzey Güney bence bitecektir.Yalan Dünya bence düşebilir.Çünkü ben beğenmemeiştim yeni sezonu.Vedanın hali ortada ama Abde 6ya yaklaşacaktır.Öbgz bu hafta düşüş yaşadı.Ama haftaya yükselir. Kayıp Şehiri hiç izlemedim ama oranlarının düşmesi için pek sebep yok.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy