Veda demek istedin veda özet vermedis
Doğru yazdım.Vadi bitti filan yazmışsınız.Ben de ona göre yazdım.
Veda zaten erken biter
Veda demek istedin veda özet vermedis
O da biraz erken bitmis gibi.. Özet verdi mi?
- - - Ekleme - - -
Dizinin akibetini genellikle ilk 4-6 bölüm belirler.![]()
Doğru yazdım.Vadi bitti filan yazmışsınız.Ben de ona göre yazdım.
Veda zaten erken biter![]()
sen geçen haftadan bahsediyorsun. bu hafta star rahat 1. olacaktır. abde ilk 4ü star kaplar
Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten
Reklam bitti yazmışızdır vadi bitmez maçtanda korkmaz![]()
Ama Berkann daha önce de söyledim. Siz birinciliği daha öncü tutyorsunuz. Tamam Kanal D bu hafta birinci olmadı ama hep 2ci oldu. En kötü ihtimal Kanal D 2ci oluyor genellikle. 4cü ve 5ci olduğu yok. Hergün iyi reyting alan yapımları var. Prime Time her hafta açıklanıyor zaten. Az önce darksaal da paylaşmıştı zaten
- - - Ekleme - - -
Sanmıyorum. O Ses Türkiye yine aynı oranları alsa bile bu hafta Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya A/B`de yükselen yapımlar olacak. Muhteşemde ise az da olsa düşüş var. Ama bu hafta Starın maçı da var. Acun Yeteneği yükseldi geçen hafta ama bu hafta tekrar düşebilir. Bekleyip Görelim. Zaten Kanal D ve Star ikisi de sevdiğim kanal. İzlediğim yapımlar var ikisinde de. Ben isterim ki, Totalde Kanal D, A/B`de Star birinci olsun.sen geçen haftadan bahsediyorsun. bu hafta star rahat 1. olacaktır. abde ilk 4ü star kaplar![]()
Reklam bitti yazmışızdır vadi bitmez maçtanda korkmaz![]()
beyazsoy, sence kanal d revenge dizisini erken alir mi yayina?? çunku bu sonuclar kanal d'yi tatmin etmiyordur... beyazsoy, kanal d ne yapmali...
Arka Sokaklar totalde 2ci, Kuzey Güney de A/B`de. Tablo ortada zaten. Görmediğin belli. Totalde Kanal D fark atmış. A/B`de de zirvede. Starla aralarında 0.60 fark var. Bu fark kapanır mı kapanmaz mı bilinmez. Ama Star A/B`de ikinci oldu. Hem de maça rağmen. Maç olmasa Kanal D`yi geçme şansı hayatta yok. Hoş maç varken de geçemiyor ya2. derken en kötü?
Kuzey Güney?
Arka Sokaklar?
Bunlar ikincimi oluyor.Kabullenin artık Kanal D'nin zirve kanal olma vapuru kalkalı çok oldu.Bidahada zor yakalar o vapuru.
Ayrıca Kanal D ikinci olrkende Star ve ATV ilk 100'e giremiyor demi.
Ağır Roman sürpriz yapabilir 4.5e yaklaşmış anlıklarda.Star Perşembe günleri ilk 10da olursa çok iyi olur.
Hayatımın Rolü Perşembeye alındığına göre Ağır Romana ne olacak?
Bence korka iyi olur sonuçta para kazanıyorlar Polatlık yapmanın alemi yok![]()
Sanmıyorum. O Ses Türkiye yine aynı oranları alsa bile bu hafta Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya A/B`de yükselen yapımlar olacak. Muhteşemde ise az da olsa düşüş var. Ama bu hafta Starın maçı da var. Acun Yeteneği yükseldi geçen hafta ama bu hafta tekrar düşebilir. Bekleyip Görelim. Zaten Kanal D ve Star ikisi de sevdiğim kanal. İzlediğim yapımlar var ikisinde de. Ben isterim ki, Totalde Kanal D, A/B`de Star birinci olsun.