Kendisini böyle teselli ediyor yazık.
Haftalıklarda 1. olmasından bahsediyorum yoksa ben de farkındayım.
Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAxsönük başarı ayol
Sana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcemTwetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx
Herhalde ATV, A Haber, Sabah ve Takvim'in sitelerine falan baktın ortada abartılacak bir şey yok çünkü.Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx
Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx
Herhalde ATV, A Haber, Sabah ve Takvim'in sitelerine falan baktın ortada abartılacak bir şey yok çünkü.
Aaa maç varmış @Forumdash abicim olayı açıkladı ozaman iyi tabikideSana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcemgerçekleri ben söylerim onlar saklaedün maç vardı gs nings maçları izlenen bir maç. Hayır paralı kanal da değil bu arada
Kendinizi kandırın anca
1 milyon izlenmiş bileKendinizi kandırın anca
Bide yenilmişlerTuzspor ne be
Sen bunu dedikçe çöküyor OsmanınOsman doktoru geçmeye geliyor @Aserat @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @ozgur2113 @xBUGRAx @serhatt @Forumdash
Bide yenilmişleryani maçın ne kadar gundem oldugunu merk edildiğini göroturup osman izlemez fanatik kesim
Tuzun bile takımını yapmıslar yenilende @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski tayfasının takımı ben bu takımı forumda ne zaman görsem yeniliyor ama bu sefer tuzlamışlarTuzspor ne be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?