4 Aralık 2019 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Bu hafta Osmana fazla yüklenmişiniz:A aspor da maç varmiş kazanan yine atv yine atv :F @Çiğdem @Aserat
Kendisini böyle teselli ediyor yazık. :A

Haftalıklarda 1. olmasından bahsediyorum yoksa ben de farkındayım. :)
sönük başarı ayol :A
Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx :A :A :A

Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx :A :A :A
Sana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcem:F gerçekleri ben söylerim onlar saklae :A dün maç vardı gs nin :A gs maçları izlenen bir maç. Hayır paralı kanal da değil bu arada:A

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • İlginç
sddefault (1).jpg

• İlginç
Herhalde ATV, A Haber, Sabah ve Takvim'in sitelerine falan baktın ortada abartılacak bir şey yok çünkü. :A
Sana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcem:F gerçekleri ben söylerim onlar saklae :A dün maç vardı gs nin :A gs maçları izlenen bir maç. Hayır paralı kanal da değil bu arada:A
Aaa maç varmış @Forumdash abicim olayı açıkladı ozaman iyi tabikide :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and serhatt