Kendisini böyle teselli ediyor yazık.
Haftalıklarda 1. olmasından bahsediyorum yoksa ben de farkındayım.![]()
Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAxsönük başarı ayol![]()
Sana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcemTwetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx![]()
![]()
![]()
Herhalde ATV, A Haber, Sabah ve Takvim'in sitelerine falan baktın ortada abartılacak bir şey yok çünkü.Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx![]()
![]()
![]()
Twetterda youtubede ve googlenin bir kaç sitesinde haber olarakta gördüm osmanın dünkü başarısını kutluyorlar buraya geldim kıskanc doktor ekibi toplanmıs @Aserat @serhatt @xemrexxx @ozgur2113 @xBUGRAx![]()
![]()
![]()
Herhalde ATV, A Haber, Sabah ve Takvim'in sitelerine falan baktın ortada abartılacak bir şey yok çünkü.![]()
Aaa maç varmış @Forumdash abicim olayı açıkladı ozaman iyi tabikideSana destek olucam diye izlemediğim diziyi övmeyi bırak burak hazosunu savunmuş durumuna düşcemgerçekleri ben söylerim onlar saklae
dün maç vardı gs nin
gs maçları izlenen bir maç. Hayır paralı kanal da değil bu arada
![]()
Kendinizi kandırın anca
1 milyon izlenmiş bileKendinizi kandırın anca![]()
Bide yenilmişlerTuzspor ne be![]()
![]()
![]()
Sen bunu dedikçe çöküyor OsmanınOsman doktoru geçmeye geliyor @Aserat @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @ozgur2113 @xBUGRAx @serhatt @Forumdash![]()
![]()
![]()
Bide yenilmişleryani maçın ne kadar gundem oldugunu merk edildiğini gör
oturup osman izlemez fanatik kesim
![]()
Tuzun bile takımını yapmıslar yenilende @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski tayfasının takımı ben bu takımı forumda ne zaman görsem yeniliyor ama bu sefer tuzlamışlarTuzspor ne be![]()
![]()
![]()