reyting tahminlerine bizide ekle bundan sonra cnm sonuclarda tablomUz gelecekKomik değil.
reyting tahminlerine bizide ekle bundan sonra cnm sonuclarda tablomUz gelecekKomik değil.
Acunun reytingine mi göz diktinreyting tahminlerine bizide ekle bundan sonra cnm sonuclarda tablomUz gelecek
Gelecek hafta Baba Candır olmadığı için ve Su Kutlu'nun rolünü merak ettiğim için göz ucuyla bakarım ama döneceğimi sanmıyorum. Ayrıca o da çok iyi bir oyuncu, Arkadaşlar İyidir'de döktürmüştü. Yani ben kefilim.
Baba candır haftaya yoksa iyi haber , inşallah seviyor sevmiyor güzel bölüm olursa yükselme şansı var , biliyorsun Baba candır izleyicinin gideceği dizi ilk seviyor sevmiyor olur.Gelecek hafta Baba Candır olmadığı için ve Su Kutlu'nun rolünü merak ettiğim için göz ucuyla bakarım ama döneceğimi sanmıyorum. Ayrıca o da çok iyi bir oyuncu, Arkadaşlar İyidir'de döktürmüştü. Yani ben kefilim.
beni kışkırtıyorsun illaki aleyhinemi çalışayım yanitüm herşeye rağmen 3 gruptada 1.ciyiz buda benim karşımda yer almamak gerektiğini gösterir sana umarım
hahah ayoll sana şunu diyorum artık suya böceğe gitme bizi tercih et yanımda kal diyorum birlik çağrısı yapıyorumbeni kışkırtıyorsun illaki aleyhinemi çalışayım yanisokak şeysi becerememiş dersen nolacak sanki hem sen kimden yanasın)
komik miydi?Evet değerli yarışmacılarım juri halkımız size süprizim var Acun beyle anlaştık ve tv8 ekranlarında MüsicSurvivorun 4.hafta sonuçlarını O ses Türkiyeden sonra yayınladık ve gün 1.ciliklerini kaptık hepimize tebrikler Acun bizi yayınlamaya devam eder artık
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Tolstoyevski @Tzira @Billy Kane
İngilizce'ye Ü ekleyerek devrim yapmışsınEvet değerli yarışmacılarım juri halkımız size süprizim var Acun beyle anlaştık ve tv8 ekranlarında MüsicSurvivorun 4.hafta sonuçlarını O ses Türkiyeden sonra yayınladık ve gün 1.ciliklerini kaptık hepimize tebrikler Acun bizi yayınlamaya devam eder artık
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Tolstoyevski @Tzira @Billy Kane
Ne demek atvde şuan izlediğim tek dizi tüm kanallarda dizim var maşallahSeviyor Sevmiyor ab grubunda yükselme yaşamış sevindim kaliteli oyunculardan oluşan dizinin sonunda kiymeti bilindi @Aserat kesin dönüp son iki bölüme bakar . Su Kutlu kimdir abi söyleyin , o kadar süper oyuncular arasında bu kızın işi ne , neyse Zeynep Çamcı dizi bittikten sonra yeni diziyle görürüz inşallah atv peşini bırakmaz gibi duruyor . Reytingleri yükselten @Forumdash teşekkür ederim , bana gelecek bölüm tahminini söyle .
beddua etmiştim zaten ama forum elektrikleri kapanacağına sokak sanatına yüksek voltaj elektrik verseler daha iyidi öyle pişmiş tavuğa dönseydi mükemmel olurdu)
Müsic demeni yerimm.Evet değerli yarışmacılarım juri halkımız size süprizim var Acun beyle anlaştık ve tv8 ekranlarında MüsicSurvivorun 4.hafta sonuçlarını O ses Türkiyeden sonra yayınladık ve gün 1.ciliklerini kaptık hepimize tebrikler Acun bizi yayınlamaya devam eder artık
kız sen muhteşem yüzyıl bölümüne gir bir bakayım çiğdemle fingirdemeMüsic demeni yerimm.
Link mink etiket filan at bakayım.kız sen muhteşem yüzyıl bölümüne gir bir bakayım çiğdemle fingirdeme
etiketlerde sorun var galiba.s ayrıca bölüme gir görürsün bu gece bülten yayınladımLink mink etiket filan at bakayım.
Müsic demeni yerimm.
hhahahah sen bana ne zaman yazsan birisine yakalanıyorsun ayollkız sen muhteşem yüzyıl bölümüne gir bir bakayım çiğdemle fingirdeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?