4 Aralık 2016 Pazar Reyting Sonuçları

Gelecek hafta Baba Candır olmadığı için ve Su Kutlu'nun rolünü merak ettiğim için göz ucuyla bakarım ama döneceğimi sanmıyorum. Ayrıca o da çok iyi bir oyuncu, Arkadaşlar İyidir'de döktürmüştü. Yani ben kefilim. :)
Gelecek hafta Baba Candır olmadığı için ve Su Kutlu'nun rolünü merak ettiğim için göz ucuyla bakarım ama döneceğimi sanmıyorum. Ayrıca o da çok iyi bir oyuncu, Arkadaşlar İyidir'de döktürmüştü. Yani ben kefilim. :)
Baba candır haftaya yoksa iyi haber , inşallah seviyor sevmiyor güzel bölüm olursa yükselme şansı var , biliyorsun Baba candır izleyicinin gideceği dizi ilk seviyor sevmiyor olur.

Evet değerli yarışmacılarım juri halkımız size süprizim var Acun beyle anlaştık ve tv8 ekranlarında MüsicSurvivorun 4.hafta sonuçlarını O ses Türkiyeden sonra yayınladık ve gün 1.ciliklerini kaptık hepimize tebrikler Acun bizi yayınlamaya devam eder artık :Z

vXR57v.jpg

qjRMp5.jpg

GP5Rg2.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Tolstoyevski @Tzira @Billy Kane
komik miydi?

Bodrum Masalı yükselmiş harika, yakında 5 reytingi geçeceğiz inşallah, yolumuza bomba gibi devam ediyoruz :A

Evet değerli yarışmacılarım juri halkımız size süprizim var Acun beyle anlaştık ve tv8 ekranlarında MüsicSurvivorun 4.hafta sonuçlarını O ses Türkiyeden sonra yayınladık ve gün 1.ciliklerini kaptık hepimize tebrikler Acun bizi yayınlamaya devam eder artık :Z

vXR57v.jpg

qjRMp5.jpg

GP5Rg2.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @tolgab @Doğu @Tolstoyevski @Tzira @Billy Kane
İngilizce'ye Ü ekleyerek devrim yapmışsın :A

Seviyor Sevmiyor ab grubunda yükselme yaşamış sevindim kaliteli oyunculardan oluşan dizinin sonunda kiymeti bilindi @Aserat kesin dönüp son iki bölüme bakar . Su Kutlu kimdir abi söyleyin , o kadar süper oyuncular arasında bu kızın işi ne , neyse Zeynep Çamcı dizi bittikten sonra yeni diziyle görürüz inşallah atv peşini bırakmaz gibi duruyor . Reytingleri yükselten @Forumdash teşekkür ederim , bana gelecek bölüm tahminini söyle .
Ne demek atvde şuan izlediğim tek dizi tüm kanallarda dizim var maşallah :X Bu arada ben reytingi düşük bekliyordum ama ab iyi gelmiş :Z Kitlemiz bölünmese 8lik reytingimiz var aslında😕

Ana kuzusu TRT1 total de en son sırada tekrar bölümü saat 13 te başlamış 19 da mı bitmiş ? ? tam 6 saat boyunca ??? haftanın tekrar bölümlerini mi yayınlamış ? ?????

beddua etmiştim zaten ama forum elektrikleri kapanacağına sokak sanatına yüksek voltaj elektrik verseler daha iyidi öyle pişmiş tavuğa dönseydi mükemmel olurdu :))

Reytingler zaten Çiğdem'in reytingi değil benim reytingim. Tek başıma ayakta tuttum konuyu sende gerilerden bizi izlemeye devam ettin.:A

vXR57v.jpg

qjRMp5.jpg

GP5Rg2.jpg

Müsic demeni yerimm.:bhr::A:A