4 Aralık 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'de sırlar ortaya çıktı normal yani sende @xemrexxx gibi başlama şimdi denekler değişti diye. :A:A
yol bir kere bu mesajını beyazsoy ve @EFE UYSAL beğenmiş kafadan olmamış mesaj bu :A

neyse karagülün artacağı belliyd behlülle bihter ilişkisinin ortaya çıkması gibi bu dizinin de ana konusu baranın öğrenmesiydi:F
kiralık aşk iyi gitmiş korişe daha ağırlık verilseydi 1.olurdu

yol bir kere bu mesajını beyazsoy ve @EFE UYSAL beğenmiş kafadan olmamış mesaj bu :A

neyse karagülün artacağı belliyd behlülle bihter ilişkisinin ortaya çıkması gibi bu dizinin de ana konusu baranın öğrenmesiydi:F
kiralık aşk iyi gitmiş korişe daha ağırlık verilseydi 1.olurdu
karagülde zamanını buldu 5 saat dizimi olur

Helal olsun Karagül'e rüyalarla müyalarla 5.sezonu buldu.
Halen zirvede #deyzemgızı :A

Karagül sabaha kadar yayınlanan bölümü ile kıl payıda olsa zirveyi almış Ab'si pek parlak değil.

Kiralık Aşk düşüşünü sürdüyor ama başarılı hala.

A.s düşmüş geçen haftaya göre.

Kara Ekmek 3 haftadır izleyemiyorum ama izleyiciyi yeni hikayeyi sevemedi bir türlü çok dayanacağını sanmıyorum yeni yılda final yapar gibi. Umarım yükselir ama bu saatten sonra zor gibi.
Bende 4 haftadır izleyemiyordum yeni bitirdim bölümleri gerçekten yeni hikayeyi bende sevmedim dizinin artık hikayesi doldu gibi yeni yılda güzel bir finalle bitmesi iyi olur :)

Bende 4 haftadır izleyemiyordum yeni bitirdim bölümleri gerçekten yeni hikayeyi bende sevmedim dizinin artık hikayesi doldu gibi yeni yılda güzel bir finalle bitmesi iyi olur :)
Gerçekten sağlam bir senaryoyla ilerleyebilselerdi yaza kadar iyi oranlar alırdı ama çok zorlama sahneler var dizide. Üzgünüm sınıfta kaldı yani.

Metin Balekoğlu'nun ahını aldı Kiralık Aşk, bundan sonra beli doğrulmaz.
dizi en çok izlenen 3 diziden biri romantik-komedi olarak gayet iyi hepsi döküldü bir aşk yenidenle kiralık aşk ayakta (aşk y. göre bile çok çok iyi krialık aşk reytingte) dizi geçiş dönemini kazasız atlatırsa sorun çıkmaz:D