başka bir zaman yapsaydı şunu bari ekibin dibinde bomba patladığı hafta değil hemde üçtane
Her hafta patlıyor zaten. Hafta telafi edersiniz.
başka bir zaman yapsaydı şunu bari ekibin dibinde bomba patladığı hafta değil hemde üçtane
yol bir kere bu mesajını beyazsoy ve @EFE UYSAL beğenmiş kafadan olmamış mesaj buKaragül'de sırlar ortaya çıktı normal yani sende @xemrexxx gibi başlama şimdi denekler değişti diye.![]()
karagülde zamanını buldu 5 saat dizimi oluryol bir kere bu mesajını beyazsoy ve @EFE UYSAL beğenmiş kafadan olmamış mesaj bu
neyse karagülün artacağı belliyd behlülle bihter ilişkisinin ortaya çıkması gibi bu dizinin de ana konusu baranın öğrenmesiydi
kiralık aşk iyi gitmiş korişe daha ağırlık verilseydi 1.olurdu
o karagülden kaynaklandı 5 saat ve sırlarArka Sokaklar'ın havası 2 bölümde söndü![]()
Kendal sayesindeHelal olsun Karagül'e rüyalarla müyalarla 5.sezonu buldu. Halen zirvede #deyzemgızı![]()
#deyzemgızı'nın etkisi de yadsınamazKendal sayesinde![]()
4.sezonunda dizi şu anHelal olsun Karagül'e rüyalarla müyalarla 5.sezonu buldu.
Halen zirvede #deyzemgızı![]()
karagül keşke sABAHA KADAR OLMAZSAKaragül sabaha kadar yayınlanan bölümü ile kıl payıda olsa zirveyi almış Ab'si pek parlak değil.
Kiralık Aşk düşüşünü sürdüyor ama başarılı hala.
A.s düşmüş geçen haftaya göre.
Bende 4 haftadır izleyemiyordum yeni bitirdim bölümleri gerçekten yeni hikayeyi bende sevmedim dizinin artık hikayesi doldu gibi yeni yılda güzel bir finalle bitmesi iyi olurKara Ekmek 3 haftadır izleyemiyorum ama izleyiciyi yeni hikayeyi sevemedi bir türlü çok dayanacağını sanmıyorum yeni yılda final yapar gibi. Umarım yükselir ama bu saatten sonra zor gibi.
Gerçekten sağlam bir senaryoyla ilerleyebilselerdi yaza kadar iyi oranlar alırdı ama çok zorlama sahneler var dizide. Üzgünüm sınıfta kaldı yani.Bende 4 haftadır izleyemiyordum yeni bitirdim bölümleri gerçekten yeni hikayeyi bende sevmedim dizinin artık hikayesi doldu gibi yeni yılda güzel bir finalle bitmesi iyi olur![]()
anneannenin sahneleri acayip azaldı aslında ondanda olabilir 120 dk da 5 dk görünüyor kadınGerçekten sağlam bir senaryoyla ilerleyebilselerdi yaza kadar iyi oranlar alırdı ama çok zorlama sahneler var dizide. Üzgünüm sınıfta kaldı yani.
Aynen Semra anneanne daha fazla olmalıanneannenin sahneleri acayip azaldı aslında ondanda olabilir 120 dk da 5 dk görünüyor kadın![]()
dizi en çok izlenen 3 diziden biri romantik-komedi olarak gayet iyi hepsi döküldü bir aşk yenidenle kiralık aşk ayakta (aşk y. göre bile çok çok iyi krialık aşk reytingte) dizi geçiş dönemini kazasız atlatırsa sorun çıkmazMetin Balekoğlu'nun ahını aldı Kiralık Aşk, bundan sonra beli doğrulmaz.