TNS zaten doğru dürüst ölçmüyor, herkes bunu biliyor. O nedenle seslerini çıkarmıyorlardır.Hele birde Fox'tan bahsediyoruz. Fox bir yanlış görürse direk başvurur hukuksal olarak. Zira kanalın korkusu yok açıkça fikirlerini söylüyorlar.![]()
TNS zaten doğru dürüst ölçmüyor, herkes bunu biliyor. O nedenle seslerini çıkarmıyorlardır.Hele birde Fox'tan bahsediyoruz. Fox bir yanlış görürse direk başvurur hukuksal olarak. Zira kanalın korkusu yok açıkça fikirlerini söylüyorlar.![]()
9.74 totel reytinginden eşkiyayı 8 e indirdiler salı gününden itibaren artık oynama olduğuna bende inanıyorum kafalarına göre oynuyorlar reytinglerle nete şaşırıp sızdırmasalardı eğer farkında olmucaktıkAbartmayın ya öyle bir şey olsa niye diğer kanallar fark etmesin?Koca koca kanallar durumu anlayamayacak ama siz anlayacaksınız vallahi bravo o zaman size.
![]()
O 9.74 5 hafta önceydi9.74 totel reytinginden eşkiyayı 8 e indirdiler salı gününden itibaren artık oynama olduğuna bende inanıyorum kafalarına göre oynuyorlar reytinglerle nete şaşırıp sızdırmasalardı eğer farkında olmucaktık![]()
Eee niye kanallar ve diziler isyan etmiyor o zaman.9.74 totel reytinginden eşkiyayı 8 e indirdiler salı gününden itibaren artık oynama olduğuna bende inanıyorum kafalarına göre oynuyorlar reytinglerle nete şaşırıp sızdırmasalardı eğer farkında olmucaktık![]()
O 9.74 5 hafta önceydi![]()
ahhh ben kanal sahibi olacaktımki türkiyeyi bırakın düünyayı ayağa kaldırırdım 1 haftada sonrada kanalımdakı çizgi filmelr bile 5 reyting alırdıEee niye kanallar ve diziler isyan etmiyor o zaman.Mesela Fatih Portakal hiç bahsetmedi 2 gündür.
O sitenin yanlışı bence.
CW dizilerin ile kanalı doldururdun.ahhh ben kanal sahibi olacaktımki türkiyeyi bırakın düünyayı ayağa kaldırırdım 1 haftada sonrada kanalımdakı çizgi filmelr bile 5 reyting alırdı![]()
Reytinglerde sorun var diyorssan Diriliş o zaman 14 almalı diyorsunahhh ben kanal sahibi olacaktımki türkiyeyi bırakın düünyayı ayağa kaldırırdım 1 haftada sonrada kanalımdakı çizgi filmelr bile 5 reyting alırdı![]()
tablo sorununu çözemiyormuyuz @OzaN çok kötü bi görüntü oluyor
cuma bence şuan yeni başlayacak bir sağlam dizi için en uygun gün
bu gündeki tüm diziler düşme eğiliminde karagül son kozlarını oynuyor ama sezon sonuna kadar rahat kafaya oynar
kiralık aşk için yolun sonu yok ama öyle ama böyle dü-şe-cek
karagülde 5 saat olmak zorunda olmak zorundamıydıSorun çözüldü aslında ama @Yiğitt sistemi bilmiyor sanırım.
Sorun halloluyor yani tekrar forumdan tablo eklendiğinde.Yiğit buradayken tabloları silip tekrar yapıştırsana.
![]()
Ay onu soracaktım bende, nasıl yapıyoruz o işi?Sorun çözüldü aslında ama @Yiğitt sistemi bilmiyor sanırım.
Sorun halloluyor yani tekrar forumdan tablo eklendiğinde.Yiğit buradayken tabloları silip tekrar yapıştırsana.
![]()
karagülde 5 saat olmak zorunda olmak zorundamıydı
Ay onu soracaktım bende, nasıl yapıyoruz o işi?![]()
Ay sen yapsana sevgili yöneticiğim.Bu haftaya özel oldu. Haftaya yine normala döner.
İlk sayfaya git. Düzenle seçeneğine tıkla. Bozuk olan tabloyu sil tekrar yeni tablo yapıştır.![]()
Aslında sen çok güzel yapıyorsun, o tatlı tatlı ellerinle tabloları yapmana bayılıyorum.Çok üşengeçsin.![]()
Yok anladım da bir daha gir düzenle uğraşamam.Ya da anlamadı![]()
Ya da anlamadı![]()
Aslında sen çok güzel yapıyorsun, o tatlı tatlı ellerinle tabloları yapmana bayılıyorum.(ÜŞENDİ)
başka bir zaman yapsaydı şunu bari ekibin dibinde bomba patladığı hafta değil hemde üçtaneBu haftaya özel oldu. Haftaya yine normala döner.
İlk sayfaya git. Düzenle seçeneğine tıkla. Bozuk olan tabloyu sil tekrar yeni tablo yapıştır.![]()