4 Aralık 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Hele birde Fox'tan bahsediyoruz. Fox bir yanlış görürse direk başvurur hukuksal olarak. Zira kanalın korkusu yok açıkça fikirlerini söylüyorlar. :D
TNS zaten doğru dürüst ölçmüyor, herkes bunu biliyor. O nedenle seslerini çıkarmıyorlardır. :D Adam gibi bir ölçüm şirketi gelse de herkes emeklerinin hakkını alsa.

Abartmayın ya öyle bir şey olsa niye diğer kanallar fark etmesin? :D Koca koca kanallar durumu anlayamayacak ama siz anlayacaksınız vallahi bravo o zaman size. :D
9.74 totel reytinginden eşkiyayı 8 e indirdiler salı gününden itibaren artık oynama olduğuna bende inanıyorum kafalarına göre oynuyorlar reytinglerle nete şaşırıp sızdırmasalardı eğer farkında olmucaktık :A:A:A

9.74 totel reytinginden eşkiyayı 8 e indirdiler salı gününden itibaren artık oynama olduğuna bende inanıyorum kafalarına göre oynuyorlar reytinglerle nete şaşırıp sızdırmasalardı eğer farkında olmucaktık :A:A:A
Eee niye kanallar ve diziler isyan etmiyor o zaman. :D Mesela Fatih Portakal hiç bahsetmedi 2 gündür. :D O sitenin yanlışı bence.

Herşey de komplo aramak ne ya. Karagulu ben de izlemiyorum ama fragmanını gördüm tabiki de yükselecek dedim. İzlemediginiz dizileri elestirmeyin sonra yaptığınız komplolarla kafamız şişiyor))) karagül de asla vazgeçmem gibi ana kozunu oynadı bundan sonra sene sonuna kadar idare etmeye bakacaklar.

Bu ara kiralık aşk komediden çok drama döndü ama dramı da fena değil birinciliği haftaya tekrar alır

tablo sorununu çözemiyormuyuz @OzaN çok kötü bi görüntü oluyor

cuma bence şuan yeni başlayacak bir sağlam dizi için en uygun gün
bu gündeki tüm diziler düşme eğiliminde karagül son kozlarını oynuyor ama sezon sonuna kadar rahat kafaya oynar
kiralık aşk için yolun sonu yok ama öyle ama böyle dü-şe-cek

tablo sorununu çözemiyormuyuz @OzaN çok kötü bi görüntü oluyor

cuma bence şuan yeni başlayacak bir sağlam dizi için en uygun gün
bu gündeki tüm diziler düşme eğiliminde karagül son kozlarını oynuyor ama sezon sonuna kadar rahat kafaya oynar
kiralık aşk için yolun sonu yok ama öyle ama böyle dü-şe-cek

Sorun çözüldü aslında ama @Yiğitt sistemi bilmiyor sanırım.
Sorun halloluyor yani tekrar forumdan tablo eklendiğinde.:X Yiğit buradayken tabloları silip tekrar yapıştırsana.:X