4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

anlaamıyorum bu kanal d'nin başındaki adamlar ne yapıyor. tutmayacağı kesin olan diziler koyuyorlar. mesela şu cinayet dizisi kesinlikle tutmaz. zaten nurgül yeşilçay'ın neyi tutuyor ki... cinayet dizilerinin potansiyeli de yok bizde pek... bu formatta şeyler belli bir sınırı aşamıyorlar kesinlikle...
neyse vicdan'a gelecek olursak lokomotif bir oyuncu yok bu dizide. kimse timuçin esen için dizi izlemez.

anlaamıyorum bu kanal d'nin başındaki adamlar ne yapıyor. tutmayacağı kesin olan diziler koyuyorlar. mesela şu cinayet dizisi kesinlikle tutmaz. zaten nurgül yeşilçay'ın neyi tutuyor ki... cinayet dizilerinin potansiyeli de yok bizde pek... bu formatta şeyler belli bir sınırı aşamıyorlar kesinlikle...
neyse vicdan'a gelecek olursak lokomotif bir oyuncu yok bu dizide. kimse timuçin esen için dizi izlemez.

Kücük Gelin'dede öyle ünlü bir oyuncu yok. Ama dizi tuttu. Yani demek istedigim, olay sadece oyuncu'da bitmiyor. Dizi herseyiyle tutmasi gerek.

Hürrem Sultan güzel sonuçlar alıyor.Star'da yayınlanmasının faydaları.:ABölümü daha izlemedim.Güzeldir yine ama.:D
Maç iyi gitmiş sayılır.Hürrem Sultan başını ezmiş biraz.:S
Vicdan Kanal D dizileri gibi başlamış yine.Ab'si iyi ve Totalinden yüksek.2ç fragmanı güzel hazırlarsa belli bir artış olabilir dizide.2 3 haftaya netleşir durum.Haftaya Sevdaluk başlayabilirse onun etkisiyle ve bu düzeyde bölüm yaparlarsa dahada düşer.:T:

Merhamet idare eder gitmiş.Çocuklar Duyaması ise kendi gününde vasat üstü gitmiş.:D
Klasik Çarşamba reytingleri var karşımızda işte.:DPis yedili biraz düşmüş hemde o fragmana.:F

Vicdan'ın Merhamet'i geçmesi iyi oldu.:A

geçmiş ama yeni dizi ve tek blok reklam vermiş. :D merhamet 1 blok daha fazla reklam vermesine rağmen ab de gayet iyi :)

Haftayada geçeriz.:A
İlk bölüm ve reklamsız olmasının etkisi zatende Merhamet'tende güzel gibi sanki.:D

nerde 2008 - 2011 arası kanal d yapımları ? tns nin de çok payı var bu reytinglerde ama kanal d'nin bu seneki dizileri tam bi facia( 1-2 yapım hariç). aşırı uçuk konulara start veriyor kanal. bu konseptler malesef ki izlenmiyor Türkiyede.. ve şu sıaralar ciddi anlamda yüksek rakamlı bi diziye ihtiyaçları varken, nasıl başarılı bi dram koyamıyolar/ koymuyolar anlamıyorum... Ya da sektörde büyük bi öykü sıkıntısı var.

Hürrem Sultan güzel sonuçlar alıyor.Star'da yayınlanmasının faydaları.:ABölümü daha izlemedim.Güzeldir yine ama.:D
Maç iyi gitmiş sayılır.Hürrem Sultan başını ezmiş biraz.:S
Vicdan Kanal D dizileri gibi başlamış yine.Ab'si iyi ve Totalinden yüksek.2ç fragmanı güzel hazırlarsa belli bir artış olabilir dizide.2 3 haftaya netleşir durum.Haftaya Sevdaluk başlayabilirse onun etkisiyle ve bu düzeyde bölüm yaparlarsa dahada düşer.:T:

Merhamet idare eder gitmiş.Çocuklar Duyaması ise kendi gününde vasat üstü gitmiş.:D
Klasik Çarşamba reytingleri var karşımızda işte.:DPis yedili biraz düşmüş hemde o fragmana.:F

Vicdan'ın Merhamet'i geçmesi iyi oldu.:A

Haftayada geçeriz.:A
İlk bölüm ve reklamsız olmasının etkisi zatende Merhamet'tende güzel gibi sanki.:D
sanmam :d haftaya düşecek illa ki :d
merhametin izlyeici kitlesi malesef onun yayımlandığı saatte kalmıyor. pt-1 lik bi dizi kesinlikle merhamet.

bu trt çocuk işi hiç hoş olmadı. gereksiz yere ilk yüzde yer kaplıyor. güç gösterisinden başka bir şey değil. yani şimdi listede diye daha mı fazla reklam alıyor. yine oyuncak reklamı çıkacak. bu saçmalık yüzünden ilk yüze girecek güzel yapımlar gözden düşüyor. mesela candaş tolga ışık'ın bunu konuşalım programı ilk yüz dışı kalıyor.

nerde 2008 - 2011 arası kanal d yapımları ? tns nin de çok payı var bu reytinglerde ama kanal d'nin bu seneki dizileri tam bi facia( 1-2 yapım hariç). aşırı uçuk konulara start veriyor kanal. bu konseptler malesef ki izlenmiyor Türkiyede.. ve şu sıaralar ciddi anlamda yüksek rakamlı bi diziye ihtiyaçları varken, nasıl başarılı bi dram koyamıyolar/ koymuyolar anlamıyorum... Ya da sektörde büyük bi öykü sıkıntısı var.

sanmam :D haftaya düşecek illa ki :D
merhametin izlyeici kitlesi malesef onun yayımlandığı saatte kalmıyor. pt-1 lik bi dizi kesinlikle merhamet.

Pt1'dede işe yaramıyordu.:AYüzyıl'ın özeti ile çarpışıp durdu garibim.:A

bu trt çocuk işi hiç hoş olmadı. gereksiz yere ilk yüzde yer kaplıyor. güç gösterisinden başka bir şey değil. yani şimdi listede diye daha mı fazla reklam alıyor. yine oyuncak reklamı çıkacak. bu saçmalık yüzünden ilk yüze girecek güzel yapımlar gözden düşüyor. mesela candaş tolga ışık'ın bunu konuşalım programı ilk yüz dışı kalıyor.
Hükümetin güç gösterisi AGB de yapamıyordu TNS de hükümetin kontrölünde olduğu için Muhalefet yapan diziler düşüyor yandaş diziler Yükseliyor

My yine rahat bir şekilde zirvede yer almış. :)

Maç iyi gitmiş.

Vicdan totalde kötü, ab'de çok iyi bir başlangıç yapmış. Dizinin durumu haftaya belli olacaktır.

Merhamet ab'de aldığı oranlarla kanalı idare ediyor.

Doksanlar ortalama gitmiş.

Pis Yedili'nin totali iyi, ab'si vasat. Sevdaluk daha iyi gider muhakkak.

Vicdan kötü başlamış
Muhteşem yüzyıl iyi gitmiş
Mac ta cok iyi gitmiş
Merhamet total da düşmeye devam ederken ab de artmış
Doksanlar düşmüş reyting lerde

hürrem teyze uçmuş kopmuş tepki atmış :oley:
doksanlar ı maç düşürdü diyorlar 4.57 aslmış maç olmasa 6-7 mi alacaktı sanki cık cık :X
vicdan ab de çok yi totalde kötü başlamış
merhamet bu hafta TOTAald 3 ün altına düşmüş tehlike çanları ding dong

Muhteşem Yüzyıl aslında gününe göre çok düşük :( günün açık ara en favorisi ama 10`nu zor geçiyor :T: Karagül`ün rakipleri daha güçlü buna rağmen 10 alıyor :ppp: Sevdaluk forumda denildiği kadar çok yüksek alırsa MY yeniden 8`lere düşecektir

@ehsan7000 dila hanım da cok güzel kaliteli ama işte Reyting işi bozuyor :)

Ben dedim vicdan dan cacık çıkmaz. Aslında kanal d den desek yeridir. Ama güzel dizidir kim bilir.

My izlemiyorum ve reytingleri ile ilgilenmiyorum

Doksanlar bu sezon biter bence. Ama Reytinglerini korur ve biraz yukseltirse kurtarır.

Merhamet bu sezon biter.

Vicdan AB`de çok iyi başlamış umarım reytingleri korur ve haftaya daha da artış yaşar :)

Vicdan, Kanal D'deki diğer dizilere benzer bir şekilde başlamış. Total çok kötü, A/B iyi. :)

A.Ş.K.'a göre daha tatmin edici olmuştur ama totali gerçekten kötü. :)

Vicdan fena başlamamış tebrikler. :) . Yorum yapmak için bir kac Hafta verilmeli diziye. :) .

Pis Yedili iyi gitmiş TOTAL'de tebrikler. :) . Oran olarak TOTAL'de aynı sayılır geçen Bölüm'e göre ama sıralama olarak düşmüş ve tahminden daha yüksek çıkmış. Ancak AB'de vasat bence Sevda'luk her türlü daha iyi gider Pis Yedili'den bence. :) .

Muhteşem Yüzyıl yine harika gitmiş tebrikler. :) .

Maç iyi Oran'lar almış tebrikler. :) .

Son düzenleme: