@xemrexxx arkadaşın espri anlayışı çok kötü bence sen ne düşünüyorsun?
Iddialiyim arkadasSevdaluk `tan beklenti yüksek ama çok iddialı konuşmayalım bence
@xemrexxx arkadaşın espri anlayışı çok kötü bence sen ne düşünüyorsun?
Iddialiyim arkadasSevdaluk `tan beklenti yüksek ama çok iddialı konuşmayalım bence
Kaan gununu bekle
Iddialiyim arkadas
Deniz uçma.Diyen var zirvede baslayacak
SanmiyorumSevdaluk bence Cumartesi'ye alınacak Deniz.
Sevdaluk bence Cumartesi'ye alınacak Deniz.
Onlar konusuyorlar oyle@denizz19 Panpam sen onlara bakma, haftaya göreceğiz İnş. kimin doğruları söyleyip kimin söylemediğini.
dark tan beri herkes onunla uğraşıyorAdamin hevesini kursaginda birakma
Bana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.Adamin hevesini kursaginda birakma
Kusura bakma.Kaç gündür doğru düzgün online değilim fark ettiysen. Diğer konularda da henüz daha yeni yeni haberim oldu...
Ay doğru diyorsun Valla.
Sen bana guven boslukcu hurrem yikilacakDeniz uçma.. Koz verme Forum'cu Dost'lara..
Pis Yedili'ye sihirli deynek denmiş deniliyor komik.... Dizi zaten SBT Anlık'larında 6'lara çıkabiliyor..
Boşluk Dizi'si denmiş hem Doksanlar hem Muhteşem Yüzyıl yayında iken 6 almış.. Artık nasıl bir "Boşluk" ise..
Yarın TNS'de 4.50 civarı alır yine haftaya Sevdaluk başlayacak zaten..
Hodri meydanBana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.
hürrem teyze boşluk mu bırakmış kalan boşlukları menapozdan sarkan orası burası ile doldurmuş bi kere tamam mı @destere yakından incelemiştir ona sor istersen .ssSen bana guven boslukcu hurrem yikilacak
dark tan beri herkes onunla uğraşıyorçok zevkli uğraşması
Bana gerek yok ki Hürrem teyze onun hevesini kursağında bırakır çok öfkeli olacak haftaya.
Deniz'cim bak işin sonunda @xemrexxx 'in çenesi var.Sen bana guven boslukcu hurrem yikilacak
Ugrasin gencler haftaya da ben ugrasicamxemrexxxhaftaya: 1580632' Alıntı:dark tan beri herkes onunla uğraşıyorçok zevkli uğraşması
hürrem sinirli oljuursa sarayı yakar demet akbağ en fazla kocaısını vururEn güzel o ugrasiyor
Hürrem sinirli ise Demet Akbag da sinirli olabiliyor sanirim@denizz19 @dizi kolik
oho yok ederim iddaalıları
Hodri meydan
Hürrem'in gazabının yanında Demet Akbağ ne yapabilir ki?En güzel o ugrasiyor
Hürrem sinirli ise Demet Akbag da sinirli olabiliyor sanirim@denizz19 @dizi kolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?