ne alaka benim dediğimden onu mu çıkarıyon
ödüllere katılamak gurur verici bir şeyse py de aktılmadı ödüllere
ne alaka benim dediğimden onu mu çıkarıyon
en iyisi bu senydi tartışma götürmnez şekildeAvrupa Avrupa'ya Zuhal Topal aldi bir odul, baska alan yok. Hurrem MY sayesinde aldi, diger turlu alamazdi fikrimce.
Neyse ya. Bu odul torenini zaten adaylar yuzunden iyi bulmadim, kucuk bir umut vardi oda sagolsunlar sondu.
Odul torenine ayrica cogu unlu katilmamis. Zuhal Topal gelmemis, odul aldi, ayni diziden Ebru Cundebeyoglu geldi alamadi.
Bolum sayisina gore bir oyuncunun en iyi olmasi secilmez. Suskunlar bile 28 bolumle aday olmus. Dagitim yapilacaksa Dram dalinda yapamadilar.
Komedide tahmin ettiğim gibi dağıtıldı ödüller. İşler Güçler ve Seksenler'in ağırlıkta olacağı belliydi. Birkaç kategoride birinci tahminim değil ikinci tahminim tuttu.
Dramadaki dizilerin neredeyse hiçbirini doğru düzgün izlemediğim için sağlıklı tahmin yapmam da zordu. Karadayı beklediğimden az ödül aldı ama önemlilerini aldı. Herkese ödül verelim herkesi memnun edelim gibi bir düşünce olmuş sanki çok fazla dizi ödül aldı. Merhamet hiç ödül alamadı çok sayıda adaylığına rağmen.
Ödül alan kişilerden çoğunun orada olmaması ise fiyaskoydu. Herkes de bir gününü ayıramayak kadar yoğunmuş anlaşılan.Ben anlamıyorum Okan Çabalar'ın çekimi var diye gelemiyor ama İrem Sak, Derya Karadaş falan orada. Bu adam o kadar adaylık kazanmış ve ödül şansı da yüksek madem bazı oyuncuların çekimi olmayabiliyor Okan Çabalar'ın programını ona göre ayarlayın da adam katılsın. Bana bahane gibi geldi çoğu istedikten sonra katılabilirlerdi hepsi de. Eğer iyi bir ödül töreni yapılmak isteniyorsa önce sektör tarafından benimsenmeli ve önem gösterilmeli. Türkiye Müzik Ödüllerini eleştirenler vardı ama görüldü ki bu törenin yanında kat kat daha iyi bir tören.
En çok İşler Güçlere gitti ödül.
Yalan Dünya ve Seksenler 2 ödül aldı.
En önemlisini aldı ama Seksenler.
28 çocuklardumasın 30 da asmalı konak yani rekor falan yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?