4. Antalya Televizyon Ödülleri | Yorum ve Sohbet Konusu

Belki antalyada değildi ama diğer tüm ödüllerde aynı katagoridelerdr ve hep öbgzk almıştı:)

behzat en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı senaryo ve sanat yönetmenini my müziği öbgz aldı ayça bingöl en iyi kadını aldı yardımcı ödülelr öbgz ye gitti dönemde my dramda hde aldı :D

vadi o kadar büyük dizi ki diğer diziler peşinden gitmişler onları zorlayan yoktu ama öncü efsane olduğundan peşinden gelmişler tabi övüncez tv için milat bunlar hepsi de bizde :wink:

27'de öbgzk de :kiki:

- - - Ekleme - - -

behzat en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı senaryo ve sanat yönetmenini my müziği öbgz aldı ayça bingöl en iyi kadını aldı yardımcı ödülelr öbgz ye gitti dönemde my dramda hde aldı :D

Sonuçta öbgzk damgasını vurmuştu o zaman antalya, altın kelebek vs vs :)

Vee bitti!

Sevdim bu ödülleri ben. :D:D Memili'ye ödül vermeselerdi sevmeyecektim. :D:D Azer efsanedir...

27'de öbgzk de :kiki:

- - - Ekleme - - -

Sonuçta öbgzk damgasını vurmuştu o zaman antalya, altın kelebek vs vs :)

takup 2 senedir my alıyor ödülelri altın kelebekte meryem ve dizi aldı ödülleri antala da ilk katıldığuında drama ve en iyi erkek oyuncuyu aldı :D neyse uzatmayalım ikisi de çok ödül almış

Bergüzar Korel vardı tabii, siyah elbise giyinmişti siyah topuk ayakkabılarıyla..

Seksenler de 2 ödül aldı Yalan Dünya da. Tablodan öyle gözüküyor atlama yoksa.

ödülleri bu sene çok beğendim.
aday seçiminden doğru başladıalr popüler işleri değil hakedenleri seçtiler
kazanana lsitesinde öyle ağırlık yoktu herkese dağıtıldı ödüller komedide zkfo ve 1e1k dışındaki herkes ödülü aldı
karadayı bana hiç hayal kırıklığı yaratmadı yönetmen hatası çoktu o dalda favori değildi senaryosu çok tanıdıktı orada da alması iyi olmadı bergüzart korel in oyunculuğu diğerlerinden daha az konuşuldu almasını beklemiyordum 1 ödül yeterliydi bence karadayıya
kş nin ödül alması iyi oldu daha fazlasını beklerdim
ig tek sezon katılabileceği organizasyonu iyi yerde bitirdi
yd de aynı şekilde konuşuln ve sevilen isimler ödülleri aldı
my dönem dizisi kategorisinin kalkması ile dram dizisinde de rakibi olmadığını gössterdi.
en çok ödül almasını istediğim isimler zerrin tekindor-derya karadaş ve meryem uzerliydi üçü de ödülleri kaptı ::::)

sağol-yurdaer okur haketmiyormuydu en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü benmi taraflı düşünüyorum
bence bu ödül töreninde en hakeden oydu