daha doğrusu katılamayanlar var![]()
Katılamayan demek doğru değil bence Emre, sonuç itibariyle bir yapım şirketi kendi isteği üzerine başvuruyor diziyi..
katılamayanlar da mı var bilmiyodum ilginçmiş![]()
karadayı bişey kazandımı
evet var ödüllerin 4 senesinde de oaln bir durum katılamayanalr var geçen sene med yapım-pana -ayyapım yoktu mesela
- - - Ekleme - - -
en iyi yeni seozn drama ve en iyi erkek oyuncu![]()
karadayı bişey kazandımı
pana hiç katılmıyo zaten takmıyo adamlar parayla break dans yapıyolar ne ödülü![]()
pana hiç katılmıyo zaten takmıyo adamlar parayla break dans yapıyolar ne ödülü![]()
katıldıkalrında ödül alamıyor en son kral tv de yapılan ödül töreninde adaydı alamadı![]()
adamlar takmıyo gitmiyolar ne adayından bahsediyon![]()
zorla mı aday yapmışlar yoksa![]()
ya tabi milyondan fazloy kullanılan oylamalrdan haberleri yokhaberleri bile yoktur eminim![]()
ya tabi milyondan fazloy kullanılan oylamalrdan haberleri yokkristal fare de necati şaşmaz da vadi de adaymış alamamış ondan önce dizi müziği ödülünü alamamış bunlar sadece bu senekiler ilk 3-4 ay
![]()
karadayı daha fazlasını hakediyo bence bütün ödülleri süpürmesi gerekirdi
adamlar gitmiyo hiç bi yere kim ödül verir diğer diziler en ufak törende full kadro hazır salonda![]()
takmıyolar ki aday falan umrunda değil öyle olsa gidelerdi diğer diziler tüm törenlerde full kadro eksiksiz hazırlar düşünufak ödüller hangileri![]()
ayrıcas gitmeyecekleri ödüllere aday olmaları ilginç ya da aday yapıldıkalrında itiraz etmemeleri
aga ben onu bile gectim, almasin t.odulleri. Ama bari duzgun yapimlara versinler. Yazik.. Komedi dalinda Oduller İsler Gucler, Seksenler, YD. Baska odul alan yok. Hic mi birsey bulamadiniz Avrupa Avrupa/ZKFOda? Yada BiÜye niye bu kadar cok odul verilir? En iyi kadin Drama kesinlikle Gokce, Hurrem mutlu olsun diye onceden belirlenmis odulu veriyorlar. Neymis Rusyada adi gecmis. İyi tamam basarili olabilir. Ama bir gozunu acin be.
En iyi Yonetmen Uluc, yardimci Yurdaer ve Muzik Toygar olmaliydi.
Cok ugrasmamislar secim icin. Birkac dizi uzerinde durmuslar.
takmıyolar ki aday falan umrunda değil öyle olsa gidelerdi diğer diziler tüm törenlerde full kadro eksiksiz hazırlar düşün![]()