sokak_sanati daha iyi olmaz mı?![]()
Bu bir kalkışma girişimidir tüm güldürdü leri konuya davet ediyorum .ss @Çiğdem @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Dosi @Harunnn60 @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @ozmoturk
@bazinga ya zehirli mantı yapıp gönder sorunu kökten hallet![]()
Kendin bile 15. olmuşsun.Sana benim dokunuşum şart.![]()
Haftaya bana baya fark atarsın mesajdaHem konu hem de hit birincisi olmak... Bir Fav10 klasiği... Hitlerin dönmesine sevindim.
Çok az yazmışız ama aynı sayıda yazmışız, ilginç.@Dosi
Sanki ben çok mesaj yazıyorum da fark atıcam, 50 mesaj fazla 50 mesaj az öyle oynar ancaHaftaya bana baya fark atarsın mesajdaBenim telefon hastalandı dayanamadı okadar film izlemelerine
Biraz dinlendirecem. Az köşeye çekilecem
@MasacRE seninle idare etsin Survivor'da
Madem başlamaya karar verdin tekrardan
![]()
Zaten ilginç gelince ekmek yiyemezdin senin ilginç mesajlarına o ifadenin gelmesiyle anlamıştım ben @bazinga sana operasyon düzenlediği ve junior bazinga olan @SherlockBu bir kalkışma girişimidir tüm güldürdü leri konuya davet ediyorum .ss @Çiğdem @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Dosi @Harunnn60 @xBUGRAx @mrt-06 @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @ozmoturk
Dokunmayın çocuklara @sokak sanati @mrt-06 @Billy Kane @Maskeli Fedai 😱😱😱 @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60Nicklerini değiştirmesi gerekenler sıralı tam liste:
@mrt-06 @Maskeli Fedai @Billy Kane @sokak sanati
Kış bitimine temizlik malzemelerini al bizim evede uğraSilip süpürmeye bayılırım.![]()
İşi bitti artıkZaten ilginç gelince ekmek yiyemezdin senin ilginç mesajlarına o ifadenin gelmesiyle anlamıştım ben @bazinga sana operasyon düzenlediği ve junior bazinga olan @Sherlock ?A@Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @xBUGRAx
Aaa birşeyde olmaz zaten bizim zamanımızda bu güldürü sistemi yoktu biz etiket olayını güldürü için yapmıyorduk @xemrexxx ileİşi bitti artık![]()
Aynen o cahil bilmezAaa birşeyde olmaz zaten bizim zamanımızda bu güldürü sistemi yoktu biz etiket olayını güldürü için yapmıyorduk @xemrexxx ileDiğerleri liste için uğraşmaya basladı biz yine aynı tas aynı hamam devam ederiz ?A
![]()
Aaa birşeyde olmaz zaten bizim zamanımızda bu güldürü sistemi yoktu biz etiket olayını güldürü için yapmıyorduk @xemrexxx ileDiğerleri liste için uğraşmaya basladı biz yine aynı tas aynı hamam devam ederiz ?A
![]()