4 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
Kadın, finaliyle harika sonuçlar almış tebrik ederim.

5.sezonundaki EDHO çok iyi iş çıkarmaya devam ediyor. 6.sezon da olur gibi. :A

Ramo idare ediyor kanalını ama diziye daha tempolu bölümler yazılmalı.

Hekimoğlu, önümüzdeki haftadan itibaren şovuna kaldığı yerden devam edecek. :A

Ankette Hekimoğlu'nun bu kadar üstte olmasına anlam veremiyorum tüm izleyicilerde EDHO'nun ve Ramo'nun gerisinde diğer kategorilerde de EDHO'nun gerisinde. Üstelik oy olarak da Ramo en çok oylanan. Düzeltilmesini talep ediyorum.. @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
ramoya yavaş yavaş yol gözüküyor gibi edho 2 bölümdür iyi ve beklemediğim derecede yükseliş yaşıyor ben ramo bitirir dedim edhoyu ama tam tersi olacak gibi :F acilen ramoya hareket gelmeli

Ankette Hekimoğlu'nun bu kadar üstte olmasına anlam veremiyorum tüm izleyicilerde EDHO'nun ve Ramo'nun gerisinde diğer kategorilerde de EDHO'nun gerisinde. Üstelik oy olarak da Ramo en çok oylanan. Düzeltilmesini talep ediyorum.. @Bully
Anketi ben yapsam en üste Kadın'ı sonra da EDHO'yu koyardım. Reytingdeki başarıya göre yapıyorum ben.

Ramo ve Hekimoğlu ise aralarında değişebilirler diye düşünüyorum. Mesela bir hafta Ramo, diğer hafta Hekimoğlu üstte olabilir. :A

Kadın final yaptı. Önümüzdeki haftadan itibaren şekillenir zaten Salı'nın reyting durumu. Bakarız tekrar durumlara :A

ramoya yavaş yavaş yol gözüküyor gibi edho 2 bölümdür iyi ve beklemediğim derecede yükseliş yaşıyor ben ramo bitirir dedim edhoyu ama tam tersi olacak gibi :F acilen ramoya hareket gelmeli
EDHO'dan kaçanları toplamaya devam ediyoruz, tam tersi de olabilir :A