4 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
Reyting alıyor olması bir diziyi kaliteli mi yapıyor ya? Sen Anlat Karadeniz'de izlendi bu ülkede, Hercai ve Sefirin Kızı'da izleniyor, Zümrüdüanka'da, Arka Sokaklar'da Akasya Durağı'da... Hepsi de reytingi iyiydi. Kalite ve bir dizinin niteliği reytingle ölçülebilecek bir durum değil bunu bir anlamak lazım.
Konuda kimse Kadın için reytingi yüksek olduğu için kaliteli demiyor zaten?

Kadın’ın kalitesini gerçekçi hikayesi, gerçekçi ve samimi oyunculuklarından geldiğini söylüyoruz. Ve bu finalin de planlı olduğunu, tadında bitirildiğini söylüyoruz.

Dizi bul dedin söyleyeyim o zaman. UTC son haftalarda düşük alıyordu ama finalde 6 küsür aldı, Kırgınlar da yine Total'de 6+ almıştı. İlk etapta bunlar aklıma geldi. :A

Bahane değil gerçekler. :A
Biri sadece AB’de diğeri de sadece Total’de yüksek aldı yalnız. :A Kadın her kategoride yüksek. :Z

Klasik bir mahalle dizisinden çok da farklı değildi, ekstra oyuncuların bir başarısı söz konuydu. Bu ülkede zaten çocuklu hasta kadın dramı yıllardır yapılıyor. Kadın'ın da onlardan hiçbir farkı yok, isminin ağırlığı altında ezilen bir dizi ortaya çıkmış oluyor doğal olarak.
Kadın sadece bir mahalle dizisi miydi gerçekten?
Neyse ben gerçekten her seferinde sana cevap vermeyeyim diyorum ama yani bırak istediğini eleştirsin diyorum ama olmuyor, sürekli alıntılıyordum ama görüyorum ki aksini sabaha kadar da savunsam fikrin değişmeyecek, aksine farklı yerlerden bakacaksın. Tıpkı diziye mahalle dizisi ya da çocuklu ve hasta anne dizisi demen gibi.

Yorucu bir günden sonra Hekimoğlu ile televizyon keyfi yapacağım, çay ve çerez tarzı şeyler eşliğinde :Z

Oha Kadın bugün bitiyormuş ve bundan yeni haberim oldu, yarın reytinglerde son kez görcem. :Z :Z
Benim bikaç hafta sonra diye aklımda kalmıştı oysa..
Neyse darısı EDHO'ya. :Z :Z

Evet sadece çocuklu hasta kadın dizisi değil, keşke öyle olsaydı ona bile razı olurdum. Eski kocası, onun karısı, hasta kadının mahalledeki sevgilisi ve aşk üçgenleri dörtgenleri, kötü sevimsiz bir kardeş ve onun entrikaları, annesinin geçmişte yediği haltlar...Hasta kadın sürekli ağlayıp zırlıyor ama güçlü kadın yersen. Mis gibi trajedi p**nosundan ibaret ama efsane dizi, çok güzel bir dizi yersen. :A

Senin eleştirmediğin veya kötülemediğin bir şey bulmaya çalışıyoruzdur...

C4078941-A60D-43AE-ADEF-5E02FA84E0A9.jpeg

Oha Kadın bugün bitiyormuş ve bundan yeni haberim oldu, yarın reytinglerde son kez görcem. :Z :Z
Benim bikaç hafta sonra diye aklımda kalmıştı oysa..
Neyse darısı EDHO'ya. :Z :Z
Profilimi nasıl buldun yoldaş bugüne özel yaptım. :Z
Kadınlarımızı ezikleyen işler yapmayacağız, yapmayacağız inadına devam. :A

Bu dizi zaten Anne uyarlaması. :A
Daha iki gün önce övüyordun. 😱

• Güldürdün
Reactions: Ahmed