Ama 2. Bölüm cidden çok aksyonluydu.Küçük Ağa bitti 21:59. Yine çok heyecanlı yerde bitti.
bugüne kpa gelecekDaha zorlaşmadı aga Kurt Seyit de gelirse anca zorlaşır hala boş büyük.
Çalıkuşu'nun yeri iyiMaalesef Kanal D'nin çok dizisi var yoksa Çalıkuşu'nun günü değişirdi anında.
ağladı mı yüzüne su atmışlar gibiydiCeyda Ateş niye gayet iyiydi ve annesi öldüğünde en iyi rolü o kesti ağlayarak.
Aksiyon, hareket, tempo, sıcaklık, komedi, dram hepsi bir aradaydı valla. Yok böyle dizi.Ama 2. Bölüm cidden çok aksyonluydu.
Yok aga ya ben beğeniyorum Ülkenin üzerine oynanan oyunlardan milletin gözünü açıyorlarAga bence siyasete faiz lobilerine falan hiç dalmayacaklardı. Bu konular yüzünden sadece Pusat ve Kara için izliyorum bunuda söyleyeyim.
Kurt Seyid perşembeye gelsin de Vadi onu parçalasınDaha zorlaşmadı aga Kurt Seyit de gelirse anca zorlaşır hala boş büyük.
Yok artık diğerleri o ağlamayı yapmadı sadece Ceyda yaptı o rolü yalan mıağladı mı yüzüne su atmışlar gibiydi
osman geçit vermez2.lik koltuğunda yeri hazır.
Harbi çok mantıklı inşallah dediğin gibi olur.Ben çalıkuşunun intikam bittikden sonra perşembeye geçiceğini tahmnin ediyorum bakalım ne olacak
İyi bak sen muradına erdin, bir ben bulamadım aradığımıAksiyon, hareket, tempo, sıcaklık, komedi, dram hepsi bir aradaydı valla. Yok böyle dizi.Tam aradığım diziymiş de haberim yokmuş.
ağladı mı mimiksiz ağlamamı olurYok artık diğerleri o ağlamayı yapmadı sadece Ceyda yaptı o rolü yalan mı
Kurt Seyit ab'de zirveyi alabilir Perşembe çok iddialı dizi.Kurt Seyid perşembeye gelsin de Vadi onu parçalasın
Burada da anlaşamadıkağladı mı mimiksiz ağlamamı olur
Özeti calikusu kadar alamaz bncede.Özetli başlayamaz Çalıkuşu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?