Maskeli Fedai
Favori Üye
Total de biraz sıkarKurt Seyit ab'de zirveyi alabilir Perşembe çok iddialı dizi.
Total de biraz sıkarKurt Seyit ab'de zirveyi alabilir Perşembe çok iddialı dizi.
Harbi çok mantıklı inşallah dediğin gibi olur. Çalıkuşu'nun sağlam kitlesi var iyi gider Perşembe. Küçük Ağa da uzun özetli olursa iyice uçar.
Totalde de 9-10 alır ama zirveyi alamaz tabii. Ab'de alabileceğini tahmin ediyorum.Total de biraz sıkar
O zaman pazar olsun o diziTotalde de 9-10 alır ama zirveyi alamaz tabii. Ab'de alabileceğini tahmin ediyorum.
çalkuşu saçma başladı niye saklaniyi bu kadınlar 4-5 kdın bir @destere kılıklıyla başedemicek mi
osman geçit vermez bu arada boy küçüldükçe reyting büyiyi bknz: küçük gelin ve küçük osman böylece boyutu değil işlevi lafı kanıtlanmış oldu
Osmanım reklamıyla zirvede21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.95
2) STAR: 7.81
3) SHOW: 5.46
4) SMNYL TV: 4.01
5) TRT1: 3.44
Acun var Pazar Kurt Seyit'in günü ya Salı ya Perşembe.O zaman pazar olsun o dizi
bir ağır totalle ben nasıl anlaşırımBurada da anlaşamadık
Çarşamba olsunAcun var Pazar Kurt Seyit'in günü ya Salı ya Perşembe.
Uçar birazdan normal olarak.Kaçak listede yok
9 yaşında sen de totalmişsin bu kozu aldımbir ağır totalle ben nasıl anlaşırım
Kaçak dizisinin boşlukçu olduğunu düşünmeye başladımUçar birazdan normal olarak.
My Haziran'da bitecek büyük ihtimal. Ama bedduamızla daha erken bitirebiliriz.Çarşamba olsun