35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Pazartesiyse neden benden istedin
Bugün açacaktım ama baya bi göz ağrım var ve konu uzun ve detaylı olacağı için her gün az az yaza yaza tamamlayacağım
Zaten fazladan diss yerseniz dersiniz bana
Dizi ettkinliği ve klip konularıyla baya bi yormuşum gözlerimi? bi de geç uyumalara başladım ama bugün 1 olmadan uyurum inşallah ve yarın daha az takılmaya çalışacağım

Ee hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsun

Reactions: Dosi
Ee hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsun
diss yemezsin herhalde artık
bana rakam verirsin olmadı ya da direk o atılanlari sayayım. Kabul etmeyeyim sonrasını. Zaten ilerde bir bölüm daha gelirse seneye falan yada 6 ay sonra, ozaman zaten şimdikinin üstüne hesap edeceğiz. Değişen birşey yok

aynen bunu yap

Tamam seni mi kıracam
Ben de uslu dururum diss almamak için ama gönlü zengin insanlar kendileri havadan diss verip sana fark attırırlarsa benimkinin son halini yayınlarım, malum, benimki ss li olmak zorunda konuda

Reactions: Tolstoyevski
Ah ah, kendimi zor frenliyorum, yazacak çok şey var ve genelde insanlar sonuçların aksine yorumlar yapıyor ve ifşalamama adına kendimi zor tutuyorum
Neyse sabredip çok kurcalamayıp açıklama günü gelene kadar bekleyelim o zaman.

Bence sen SABAR'ın verdiği mesajları gölgeliyorsun beni kızdırırken

Bizim mekanda yazdım: SABAR hayata dair positif olan iyi olan herşeydir

Adaşın onayladı beni, yani ben anladım manasını
SABAR'ın anlamını sadece o tek cümleyle kısıtlayamazsın Zeeyyy. Her yer her şey SABAR. Adaşım sonuna kadar haklı... Dediği gibi zamanla o konuda yeni şeyler açıklayacağız SABAR hakkında. Öyle bir anda olmaz. O konu bir girişti, bunun gelişmesi ve sonucu olacak. Öyle hemen anladım demekle anlaşılmadığını da anlamış olacaksın zamanla...

Reactions: Sherlock and Dosi
Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok ama

Şu SABAR'ı bana tam aşılayın, huzura ermek istiyorum artık

Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok ama

Şu SABAR'ı bana tam aşılayın, huzura ermek istiyorum artık
Sen de diğerlerinden farksızsın şuan. O yüzden mecburen bekleyeceksin tüm bu süreç geçene kadar.
Çünkü bir anda yapmaya kalkarsak bir insanın bünyesinin bunu kaldırması mümkün değil, her şey zamanla...

Ama ben niye farksız oluyorum ya? Ben ben Zey
SABAR grubunun yegane narin üyesi
@Sherlock

Çünkü Sabar grubunda yer alman bu kavramla yeni tanıştığın gerçeğini değiştirmiyor.
Bu yüzden senin sağlığın için zamana yaymak zorundayız bu süreci.
Kafam allak bullak zaten. Haklısın zamana yayalım en iyisi. Haftaya sakin hayatıma dönerim

Nice forumlu yıllara forumda çok emeği olan isimlerdensin her anlamda. 35.000’ler kulübün hayırlı olsun.
@Dosi

Çok geç oldu ama güç olmadı bu yüzden hediye sayısını 3’e çıkarıyorum

off off off mükemmel hediyeler. Teşekkürler 😍😍😍
Sebnem Ferah'ın bu şarkısını çok geç keşfettim ve bu gece uyumadan dinlerim yine.
Bilal'im zaten efsane

Spoi kutusundakini yazıyla okumak bile güldürüyor
yakın zamanda tekrar başlamayı düşunüyorum