35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Pazartesiyse neden benden istedin :F
Bugün açacaktım ama baya bi göz ağrım var ve konu uzun ve detaylı olacağı için her gün az az yaza yaza tamamlayacağım :A Zaten fazladan diss yerseniz dersiniz bana :A Dizi ettkinliği ve klip konularıyla baya bi yormuşum gözlerimi? bi de geç uyumalara başladım ama bugün 1 olmadan uyurum inşallah ve yarın daha az takılmaya çalışacağım :A

Bugün açacaktım ama baya bi göz ağrım var ve konu uzun ve detaylı olacağı için her gün az az yaza yaza tamamlayacağım :A Zaten fazladan diss yerseniz dersiniz bana :A Dizi ettkinliği ve klip konularıyla baya bi yormuşum gözlerimi? bi de geç uyumalara başladım ama bugün 1 olmadan uyurum inşallah ve yarın daha az takılmaya çalışacağım :A
Ee hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsun :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ee hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsun :F:F
diss yemezsin herhalde artık :A bana rakam verirsin olmadı ya da direk o atılanlari sayayım. Kabul etmeyeyim sonrasını. Zaten ilerde bir bölüm daha gelirse seneye falan yada 6 ay sonra, ozaman zaten şimdikinin üstüne hesap edeceğiz. Değişen birşey yok :A

diss yemezsin herhalde artık :A bana rakam verirsin olmadı ya da direk o atılanlari sayayım. Kabul etmeyeyim sonrasını. Zaten ilerde bir bölüm daha gelirse seneye falan yada 6 ay sonra, ozaman zaten şimdikinin üstüne hesap edeceğiz. Değişen birşey yok :A
aynen bunu yap :A

• Güldürdün
Her yer, her şey SABAR... Adaşım ve ben bunu yavaş yavaş anlatacağız, öyle bir anda olmaz. Köklerine ineceğiz, yavaş yavaş yapacağız bunu ki iyice anlayın Dosi hanım. :A Anladığınız zaman ise büyük bir rahatlama gelecek, büyük resmi göreceksiniz... :A

Öyle değil mi adaşım? :A @MEnes
Bence sen SABAR'ın verdiği mesajları gölgeliyorsun beni kızdırırken :A

Bizim mekanda yazdım: SABAR hayata dair positif olan iyi olan herşeydir

Adaşın onayladı beni, yani ben anladım manasını :A
SABAR'ın anlamını sadece o tek cümleyle kısıtlayamazsın Zeeyyy. Her yer her şey SABAR. Adaşım sonuna kadar haklı... Dediği gibi zamanla o konuda yeni şeyler açıklayacağız SABAR hakkında. Öyle bir anda olmaz. O konu bir girişti, bunun gelişmesi ve sonucu olacak. Öyle hemen anladım demekle anlaşılmadığını da anlamış olacaksın zamanla... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
SABAR'ın anlamını sadece o tek cümleyle kısıtlayamazsın Zeeyyy. Her yer her şey SABAR. Adaşım sonuna kadar haklı... Dediği gibi zamanla o konuda yeni şeyler açıklayacağız SABAR hakkında. Öyle bir anda olmaz. O konu bir girişti, bunun gelişmesi ve sonucu olacak. Öyle hemen anladım demekle anlaşılmadığını da anlamış olacaksın zamanla... :A
Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok ama :A

Şu SABAR'ı bana tam aşılayın, huzura ermek istiyorum artık :A :A

Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok ama :A

Şu SABAR'ı bana tam aşılayın, huzura ermek istiyorum artık :A :A
Sen de diğerlerinden farksızsın şuan. O yüzden mecburen bekleyeceksin tüm bu süreç geçene kadar. :A Çünkü bir anda yapmaya kalkarsak bir insanın bünyesinin bunu kaldırması mümkün değil, her şey zamanla... :A

• Güldürdün
Sen de diğerlerinden farksızsın şuan. O yüzden mecburen bekleyeceksin tüm bu süreç geçene kadar. :A Çünkü bir anda yapmaya kalkarsak bir insanın bünyesinin bunu kaldırması mümkün değil, her şey zamanla... :A
Ama ben niye farksız oluyorum ya? Ben ben Zey :A SABAR grubunun yegane narin üyesi :T @Sherlock

Nice forumlu yıllara forumda çok emeği olan isimlerdensin her anlamda. 35.000’ler kulübün hayırlı olsun. :Z @Dosi

Çok geç oldu ama güç olmadı bu yüzden hediye sayısını 3’e çıkarıyorum :A

friends.jpg

• Harika
Nice forumlu yıllara forumda çok emeği olan isimlerdensin her anlamda. 35.000’ler kulübün hayırlı olsun. :Z @Dosi

Çok geç oldu ama güç olmadı bu yüzden hediye sayısını 3’e çıkarıyorum :A

friends.jpg
off off off mükemmel hediyeler. Teşekkürler 😍😍😍
Sebnem Ferah'ın bu şarkısını çok geç keşfettim ve bu gece uyumadan dinlerim yine.
Bilal'im zaten efsane :bhr:

Spoi kutusundakini yazıyla okumak bile güldürüyor :F yakın zamanda tekrar başlamayı düşunüyorum :D