Sana da iyi geceleriyi iyi geceler
Sana da iyi geceleriyi iyi geceler
Pazartesiyse neden benden istedin
Bugün açacaktım ama baya bi göz ağrım var ve konu uzun ve detaylı olacağı için her gün az az yaza yaza tamamlayacağım Zaten fazladan diss yerseniz dersiniz bana Dizi ettkinliği ve klip konularıyla baya bi yormuşum gözlerimi? bi de geç uyumalara başladım ama bugün 1 olmadan uyurum inşallah ve yarın daha az takılmaya çalışacağımPazartesiyse neden benden istedin
Ee hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsunBugün açacaktım ama baya bi göz ağrım var ve konu uzun ve detaylı olacağı için her gün az az yaza yaza tamamlayacağım Zaten fazladan diss yerseniz dersiniz bana Dizi ettkinliği ve klip konularıyla baya bi yormuşum gözlerimi? bi de geç uyumalara başladım ama bugün 1 olmadan uyurum inşallah ve yarın daha az takılmaya çalışacağım
diss yemezsin herhalde artık bana rakam verirsin olmadı ya da direk o atılanlari sayayım. Kabul etmeyeyim sonrasını. Zaten ilerde bir bölüm daha gelirse seneye falan yada 6 ay sonra, ozaman zaten şimdikinin üstüne hesap edeceğiz. Değişen birşey yokEe hani zaman almıcaktı? Sen bana yıne ss at diyorsun
aynen bunu yapdiss yemezsin herhalde artık bana rakam verirsin olmadı ya da direk o atılanlari sayayım. Kabul etmeyeyim sonrasını. Zaten ilerde bir bölüm daha gelirse seneye falan yada 6 ay sonra, ozaman zaten şimdikinin üstüne hesap edeceğiz. Değişen birşey yok
Tamam seni mi kıracam Ben de uslu dururum diss almamak için ama gönlü zengin insanlar kendileri havadan diss verip sana fark attırırlarsa benimkinin son halini yayınlarım, malum, benimki ss li olmak zorunda konudaaynen bunu yap
Neyse sabredip çok kurcalamayıp açıklama günü gelene kadar bekleyelim o zaman.Ah ah, kendimi zor frenliyorum, yazacak çok şey var ve genelde insanlar sonuçların aksine yorumlar yapıyor ve ifşalamama adına kendimi zor tutuyorum
Her yer, her şey SABAR... Adaşım ve ben bunu yavaş yavaş anlatacağız, öyle bir anda olmaz. Köklerine ineceğiz, yavaş yavaş yapacağız bunu ki iyice anlayın Dosi hanım. Anladığınız zaman ise büyük bir rahatlama gelecek, büyük resmi göreceksiniz...
Öyle değil mi adaşım? @MEnes
SABAR'ın anlamını sadece o tek cümleyle kısıtlayamazsın Zeeyyy. Her yer her şey SABAR. Adaşım sonuna kadar haklı... Dediği gibi zamanla o konuda yeni şeyler açıklayacağız SABAR hakkında. Öyle bir anda olmaz. O konu bir girişti, bunun gelişmesi ve sonucu olacak. Öyle hemen anladım demekle anlaşılmadığını da anlamış olacaksın zamanla...Bence sen SABAR'ın verdiği mesajları gölgeliyorsun beni kızdırırken
Bizim mekanda yazdım: SABAR hayata dair positif olan iyi olan herşeydir
Adaşın onayladı beni, yani ben anladım manasını
Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok amaSABAR'ın anlamını sadece o tek cümleyle kısıtlayamazsın Zeeyyy. Her yer her şey SABAR. Adaşım sonuna kadar haklı... Dediği gibi zamanla o konuda yeni şeyler açıklayacağız SABAR hakkında. Öyle bir anda olmaz. O konu bir girişti, bunun gelişmesi ve sonucu olacak. Öyle hemen anladım demekle anlaşılmadığını da anlamış olacaksın zamanla...
Sen de diğerlerinden farksızsın şuan. O yüzden mecburen bekleyeceksin tüm bu süreç geçene kadar. Çünkü bir anda yapmaya kalkarsak bir insanın bünyesinin bunu kaldırması mümkün değil, her şey zamanla...Ben hariç o tek cümleyi bile anlayan yok ama
Şu SABAR'ı bana tam aşılayın, huzura ermek istiyorum artık
Ama ben niye farksız oluyorum ya? Ben ben Zey SABAR grubunun yegane narin üyesi @SherlockSen de diğerlerinden farksızsın şuan. O yüzden mecburen bekleyeceksin tüm bu süreç geçene kadar. Çünkü bir anda yapmaya kalkarsak bir insanın bünyesinin bunu kaldırması mümkün değil, her şey zamanla...
Çünkü Sabar grubunda yer alman bu kavramla yeni tanıştığın gerçeğini değiştirmiyor. Bu yüzden senin sağlığın için zamana yaymak zorundayız bu süreci.Ama ben niye farksız oluyorum ya? Ben ben Zey SABAR grubunun yegane narin üyesi @Sherlock
Kafam allak bullak zaten. Haklısın zamana yayalım en iyisi. Haftaya sakin hayatıma dönerimÇünkü Sabar grubunda yer alman bu kavramla yeni tanıştığın gerçeğini değiştirmiyor. Bu yüzden senin sağlığın için zamana yaymak zorundayız bu süreci.
off off off mükemmel hediyeler. Teşekkürler 😍😍😍Nice forumlu yıllara forumda çok emeği olan isimlerdensin her anlamda. 35.000’ler kulübün hayırlı olsun. @Dosi
Çok geç oldu ama güç olmadı bu yüzden hediye sayısını 3’e çıkarıyorum
Adı Zehra, kıymeti bilinmedi