Forumun önemli üyelerinden, son zamanlarda en çok sohbet ettiğim ve şuan aramızda olmayan ama yokluğu çok belli olan ismi @xdragxx bugün yeni yaşına girdi.
Kendisine tüm sevdikleri ile nice nice huzurlu ve mutlu seneler dileriz
Kutlamaları alalım
Bakarız gün içinde Konuya bakacak mıymış bari ziyaretçi olarak. Boşa gitmesin hediyeler@MasacRE benim konum arada kaynadı, buraya gel bari
bakar bakar. Bosa konu acmayiz ayrica konuya bir reaksiyon birakta bos durmasin sjsjjsjsjBakarız gün içinde Konuya bakacak mıymış bari ziyaretçi olarak. Boşa gitmesin hediyeler
Konunun ilk harikası benden gelsin o zaman. Gerisi de gelir elbetbakar bakar. Bosa konu acmayiz ayrica konuya bir reaksiyon birakta bos durmasin sjsjjsjsj
foruma ugramiyoruz ölmüs survivor harici aktif pek konu yok gibiKonunun ilk harikası benden gelsin o zaman. Gerisi de gelir elbet
İnsan şampiyonluğu ilan edeceğimiz birşeyler derdi diyecektim de doğru bu sene zaten hayal, diğer yaş gününe kadarda şampiyon belli olmazGeniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim.
Hoş buldum.Hoşgeldin
@xdragxx’ten iyi prim kastım. Bu hafta 0 konu ileydim. Doğru düzgün foruma girmedim ama enlerde varlık göstereceğiz bu sayede