🎂🍰🎉🎊 Nice Yıllara xdragxx 🎉

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
116,234
Puanı
1,060
F1F485A1-C9D9-4C1B-B64A-D677CB17FE69.png

Forumun önemli üyelerinden, son zamanlarda en çok sohbet ettiğim ve şuan aramızda olmayan ama yokluğu çok belli olan ismi @xdragxx bugün yeni yaşına girdi.

Kendisine tüm sevdikleri ile nice nice huzurlu ve mutlu seneler dileriz :Z

Kutlamaları alalım :A

Doğum günün kutlu olsun, 27.yaşın güzel geçsin, nice mutlu senelere. :A @xdragxx

Hediyelerim izlediğim 4 sezondaki favori Seinfeld bölümümden ve Tarkan'dan. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Doğum günün kutlu olsun yakışıklı, yeni yaşın ne istiyorsan önüne sersin. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara. :bhr:

MV5BZjZjMzQ2ZmUtZWEyZC00NWJiLWFjM2UtMzhmYzZmZDcxMzllXkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

• Beğendim
  • Harika
Hocam doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu senelere. :D

Sana çılgın bir hediye bırakıyorum, umarım görürsün. :A

• Güldürdün
@xdraxx Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim mutlu yaşların olsun

• Beğendim
Reactions: Dosi
Geniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim. :A

• Güldürdün
Geniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim. :A
İnsan şampiyonluğu ilan edeceğimiz birşeyler derdi diyecektim de doğru bu sene zaten hayal, diğer yaş gününe kadarda şampiyon belli olmaz :A
Seinfeld harici diğer hepsi uzak ihtimal gibi :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Doğum günün kutlu olsun Aykut hocam. Nice mutlu, huzurlu ve sağlık dolu yıllar diliyorum... Uzaklarda olsan bile bunları okuyup suratında bir tebessüm oluşacaksa ne mutlu bize... :A Geniş Aile'nin L&M'den daha iyi olmadığını kabul etsen çok daha huzurlu bir yaşın olurdu ama neyse... Böyle de kendi mental huzurunu sağlıyorsun en azından... :A @xdragxx

Ulan şaka maka bayadır sahnesini izlemiyordum, iyi güldüm... :A

Ama L&M sahnesi de olmadan olmaz...

• Beğendim
Ben geldim. :A @Dosi
Açun reisssss doğum günün kutlu olsun. 🎉🎉 Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yılların olsun. 🥳🥳 @xdragxx

Hoşgeldin :A
@xdragxx’ten iyi prim kastım. Bu hafta 0 konu ileydim. Doğru düzgün foruma girmedim ama enlerde varlık göstereceğiz bu sayede :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Hoşgeldin :A
@xdragxx’ten iyi prim kastım. Bu hafta 0 konu ileydim. Doğru düzgün foruma girmedim ama enlerde varlık göstereceğiz bu sayede :A
Hoş buldum. :A
Konu açmasan bile bu zamana kadar açtığın birbirinden iyi konular bile yeter senin damga vurmana. :Z Ben de girmiyordum ama bu konuya uğramamak olmaz dedim ve geldim.:A

• Harika