🎂🍰🎉🎊 Nice Yıllara xdragxx 🎉

Hoş buldum. :A
Konu açmasan bile bu zamana kadar açtığın birbirinden iyi konular bile yeter senin damga vurmana. :Z Ben de girmiyordum ama bu konuya uğramamak olmaz dedim ve geldim.:A
xdragxx için açtığım 3. Kutlama konum oldu. Bakalım bu forumda açacağım son konumu. Forumda ilk açtığım konu kutlama konusuydu ve artık durulma dönemine girdiğim zamanlarda yine kutlama kısmında ağırlıklı gidiyoruz bakalım :A

@xdragxx herkese teşekkür ettiğini iletmemi istedi. @emreemreu
Doğum günün kutlu olsun @xdragxx :Z :Z keşke burada olsan da birlikte kutlasaydık :(

Doğum günün kutlu olsun, 27.yaşın güzel geçsin, nice mutlu senelere. :A @xdragxx

Hediyelerim izlediğim 4 sezondaki favori Seinfeld bölümümden ve Tarkan'dan. :A

Doğum günün kutlu olsun renkdaşım, burada olmadığın için burukluğumuz var ama geri döneceğini umuyoruz :A @xdragxx

Doğum günün kutlu olsun yakışıklı, yeni yaşın ne istiyorsan önüne sersin. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara. :bhr:

MV5BZjZjMzQ2ZmUtZWEyZC00NWJiLWFjM2UtMzhmYzZmZDcxMzllXkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Nice sağlıklı ve mutlu senelere :D

Hocam doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu senelere. :D

Sana çılgın bir hediye bırakıyorum, umarım görürsün. :A

Geniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim. :A

Doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve sağlıklı yıllara 🥳 🥳 🥳 🥳

Ekli dosyayı görüntüle 116292

Ekli dosyayı görüntüle 116293

Doğum günün kutlu olsun Aykut hocam. Nice mutlu, huzurlu ve sağlık dolu yıllar diliyorum... Uzaklarda olsan bile bunları okuyup suratında bir tebessüm oluşacaksa ne mutlu bize... :A Geniş Aile'nin L&M'den daha iyi olmadığını kabul etsen çok daha huzurlu bir yaşın olurdu ama neyse... Böyle de kendi mental huzurunu sağlıyorsun en azından... :A @xdragxx

Ulan şaka maka bayadır sahnesini izlemiyordum, iyi güldüm... :A

Ama L&M sahnesi de olmadan olmaz...

Ben geldim. :A @Dosi
Açun reisssss doğum günün kutlu olsun. 🎉🎉 Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yılların olsun. 🥳🥳 @xdragxx

@MasacRE